Sport EMMY-re jelölték az ELEAGUE-t

Sport EMMY-re jelölték az ELEAGUE-t

Olyanokkal került egy kalapba, mint a 2016-os nyári olimpiai játékok, az Európa-bajnokság vagy a Super Bowl.

A kimagasló minőségű stúdió kialakításért és dizájnért a sportműsorokat díjazó EMMY-re jelölték az ELEAGUE-t, ez az első alkalom, hogy egy e-sport műsort sport kategóriában díjra jelölnek. Bár tény, hogy 2016-ban fektettek először komolyabb energiát a televíziós e-sport közvetítésekbe, olyanok mellé bekerülni a listára, mint a 2016-os nyári olimpiai játékok, az Európa-bajnokság vagy a Super Bowl, az azért mégis csak kiemelkedő eredmény.

Persze az ELEAGUE-t bonyolító Turnernek van tv-s tapasztalata, hiszen a 80-as évek óta közvetítenek sportot és a CS:GO versenyük helyszíni kialakítása, a stúdió dizájn is nagyon el lett találva.

ELEAGUE major

A díjat a Televíziós Művészetek és Tudományok Nemzeti Akadémiája adja majd át május 9-én, New Yorkban és bár meglepetés lenne, ha a fent említett versenyzőket le tudná győzni a 2. évét taposó ELEAGUE, már a jelölés önmagában is nagy elismerés. Egyébként jelenleg is zajlik ELEAGUE produkció az atlantai stúdióban, méghozzá a saját szervezésű Street Fighter V bajnokság, ami a múlt héten kezdődött.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!