A rankomat egy (hinta)lóért!

A rankomat egy (hinta)lóért!

A banán után most egy hintaló a billentyűzet.

Rudeism neve nem lehet ismeretlen a számotokra, hiszen már láthattuk őt Overwatchot játszani banánnal, mikrosütővel és teáscsészével. Ezúttal a legújabb agymenése, hogy Orisa-t egy hintaló hátáról, műanyag puskával a kezében játsza, hamár karakterünk egy kentaur-ló-robot.

Értelemszerűen a mozgást egyszerűen oldotta meg. Ha előre dől, akkor a játékban előre halad a karakter, viszont ha hátra dönti, - a nem mellesleg Bobby névre hallgató pacit - akkor meg hátrál a karakter. A ló mellett egy műanyag játékpuskát is használ, ami Orisa játékbeli fegyverét és képességit hivatott irányítani. Nem semmi.

Rudeismnek és hű paripájának először elég problémás volt így játszani, viszont 2 óra után eléggé belejöttek a dolgokba. Kár, hogy addigra elfáradtak, amit Rudeism nem is titkolt: "My ass can't handle it anymore!"

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz Rudeism következő ötlete, ti mit javasolnátok? Egyébként nem ő az egyetlen, aki ilyen extrém dolgokkal kísérletezik, League of Legends-ben van egy arc, aki a karakterekhez kapcsolódó tárgyakkal próbál meg játszani

Billentyűzet LoL-hoz? Minek, ha van BANÁN!

Egy Youtuber új szintre emelte a gameplay-t. Esport, kicsit másképp!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!