Lifecoach villájában debütálnak élesben az Un'goro lapjai

Lifecoach villájában debütálnak élesben az Un'goro lapjai

8 profi játékos, 8 kihívó és a legújabb kártyák csapnak össze most hétvégén.

Alig néhány nap választ már csak el bennünket a Journey to Un'Goro kiegészítő megjelenéséig (április 7.), ráadásul arra sem kell sokat várnunk, hogy "élesben" is debütáljanak az új lapok, hiszen már most hétvégén megtartják az első komolyabb versenyt.

A Throne of Cards IV Spring Invitational különlegessége, hogy a "félig" visszavonult Lifecoach bécsi otthonában tartják majd - a német játékos nemrég egy nem kifejezetten profi, ám éppen ezért határozottan mulatságos trailert is közzétett a versenyről.

A megmérettetésen 8 meghívott profi és 8 kihívó csap majd össze - utóbbiak selejtező versenyeken hívhatják ki a részvételt, melyek közül az utolsót szerdán tartják majd. A profi játékosok névsora igen erős: SuperJJ, Rdu, StanCifka, MrYagut, C4mlann, Xixo, Ostkaka és Crane333 alkotják a mezőny erősebbik felét.

Az 5 ezer euró összdíjazású tornára minden játékosnak 5 különböző paklit kell majd hoznia, rengeteg új decket láthatunk majd tehát a mezőnyben - legalábbis remélhetőleg.

A csoportmérkőzések szombat délben kezdődnek majd, vasárnap pedig az egyenes kieséses szakasszal zárul a verseny, melyet Lifecoach csatornáján lehet majd élőben követni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!