Szavazás - Melyik a legerősebb Quest kártya?

Szavazás - Melyik a legerősebb Quest kártya?

9 class, 9 quest - de melyik a legjobb közülük? Mondjátok meg ti!

Az Európában pénteken debütáló Journey to Un'Goro kiegészítő számos újdonsággal jelentkezik majd: ilyenek lesznek a Quest kártyák is, melyek teljesen új paklitípusokat hozhatnak be a játékba.

Ha esetleg valamilyen oknál fogva nem hallottál még a Questekről: ezek olyan 1 manás (egytől-egyig Legandary) varázslatok, melyekből minden class-nak lesz egy sajátja. A Questek különlegessége, hogy a játék elején automatikusan ez lesz az egyik lap, amit felhúzol, így ténylegesen tudsz rájuk építeni. Fontos, hogy önmagukban nem csinálnak semmit: egy feltételt (küldetést) szabnak meg, melyet ha teljesítesz, akkor egy nagyon erős Reward kártya lesz a jutalmad, mellyel könnyedén pontot tehetsz az adott mérkőzés végére.









Összesen tehát 9 ilyen Quest kártya érkezik, de melyik lesz közülük a legjobb? A Reddit Hearthstone közössége már szavazott - ott közel 13 ezer voks alapján jelenleg így néz ki az állás.

1. Open the Waygate (Mage) - 22.73%
2. Fire Plume's Heart (Warrior) - 17.64%
3. The Marsh Queen (Hunter) - 16.21%
4. The Caverns Below (Rogue) - 11.43%
5. Awaken the Makers (Priest) - 9.82%
6. The Last Kaleidosaur (Paladin) - 6.47%
7. Lakhari Sacrifice (Warlock) - 5.83%
8. Jungle Giants (Druid) - 5.33%
9. Unite the Murlocs (Shaman) - 4.54%

A Reddit szerint tehát a Mage, Warrior és Hunter Questek lesznek a legjobbak. És szerintetek? Itt az ideje, hogy ti is szavazzatok a legerősebb Questre! Várjuk a voksokat!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!