Két hiba a játékban, két elúszott kör a StarLadder döntőn - VIDEÓ

Két hiba a játékban, két elúszott kör a StarLadder döntőn - VIDEÓ

A játékon belüli fennakadások továbbra is értékes köröktől fosztják meg a profi csapatokat.

Összeszámolni is nehéz lenne, hány olyan körről írtunk már az oldalon, ahol profi csapatok egy-egy körét éles versenyen nem a skill, de még csak nem is a szerencse, hanem egy játékon belüli hiba döntötte el. Tiszta találatok AWP-vel amit nem ad be a játék, a molotovon átpattogó hibás füstök, vagy éppen nem létező létrában megakadó CT modellek: hosszú és változatos a sor.

A StarLadder offline döntőjének első napján ismét kaptunk egy kis ízelítőt abból, milyen bosszantó hibái vannak a játéknak, hiszen már az első napon rögtön két olyan eset is előfordult, amin elment egy-egy kör.

A NiP-G2 meccsen a nindzsák könnyen lehet, hogy 15:0-val zárják az első félidőt, ha nem siet segítségükre maga a játék. Egy tökéletes molotov ugyanis érthetetlen okokból besült, a falon át beszivárgó füst oltotta el ... Ezzel megnyitotta az utat a támadás előtt, a G2 pedig nem is értette, hogy jöttek át ilyen könnyen a svédek a tűzön?! Hát úgy kérem, hogy tűznek nyoma sem volt előttük, így meglett az első NiP kör a meccsen.

Az előbbinél sokkal szorosabb meccsen, 13:11-es állásnál a CLG is kapott egy kis kóstolót abból, milyen az mikor egy játékhibán megy el a kör, és lehet a meccs is. Egy nagyon fontos nyitó fraget szerzett ugyani az Astralis az átlátszó füstnek köszönhetően, pedig ha elbukják a kört, nemigen lett volna pénzük, könnyen feljöhetett volna 13:13-ra a CLG. Így azonban maradt a bukó és kört se hoztak a továbbiakban.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!