PityTracker - Hogy tudd, mikor bontasz Legendary-t

PityTracker - Hogy tudd, mikor bontasz Legendary-t

Már csak néhány óra, és indul a nagy bontogatás! Érdemes felkészülni rá.

Péntekre virradóra jelenik meg a legújabb Hearthstone kiegészítő, a Journey to Un'Goro, így bizonyára mindenkinél elköltésre vár az elmúlt hetekben összegyűjtött aranymennyiség.

Biztosan vannak, akik a nagy bontogatás közepette szeretnek statisztikákat vezetni, és bár magunknak sem nehéz összedobni erre egy táblázatot, sokkal egyszerűbb, ha egy már meglévő és bevált megoldás mellett tesszük le a voksunkat - mint például a PityTracker, ahol folyamatosan nyomon követhetjük bontásainkat.

A PityTracker annyiban több, mint egyszerű összesítés, hogy folyamatosan jelzi nekünk, mekkora eséllyel fogunk Legendary kártyát bontani. Nevét az úgynevezett pity timerről kapta, amit a Blizzard hivatalosan sosem erősített meg ugyan, de minden bizonyíték arra utal, hogy létezik: a lényege az, hogy ugyanazon a kiegészítőn belül legrosszabb esetben is minden 40. csomagban lesz egy Legendary lap. Vagyis ha kibontasz 39 Un'Goro pakkot, és egyikben sem volt narancssárga jelölésű lap, akkor megkönnyebbülhetsz: a negyvenedikben garantáltan lesz.

A weboldalt egy villámgyors regisztrációt követően már használhatjátok is - érdemes ezt megtenni, mielőtt belekezdtek a nagy bontogatásba. Ráadásul a későbbiekben is sokkal jobban nyomon tudjátok majd követni, mikor számíthattok Legendary lapra az egyes kiegészítőkből.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!