Magyar kieséssel és medencés bulival indult Lifecoach versenye

Magyar kieséssel és medencés bulival indult Lifecoach versenye

Kevésen múlott PenhaDani továbbjutása, de végül lemaradt a Top 8-ról. Jön az egyenes kieséses szakasz.

Egészen különleges Hearthstone verseny vette kezdetét szombaton, a Throne of Cards IV Spring Invitational küzdelmeinek ugyanis Lifecoach hatalmas bécsi háza ad otthont. Két okból is érdemes volt figyelni a tornát, hiszen egyrészt élesben is láthattuk a legújabb versenypaklikat az Un'Goro lapjaival, másrészt pedig PenhaDani révén egy magyar játékos is kvalifikálta magát.

Az első napon a csoportmérkőzéseket rendezték: Dani a Crane333, C4mlann, Djuka93 hármas mellé került be. Első meccsét C4mlann ellen játszotta, ahol nagyon szoros, 4:3-as vereséget szenvedett a németek egyik legjobbjától. Ezután azonban javítani tudott, ahol egy másik selejtezőből bejutott játékost győzött le: 4:3-ra nyert Djuka93 ellen. Jöhetett tehát a decider meccs, méghozzá a csoport másik meghívott profija, Crane333 ellen, ahol végül a compLexity dán játékosa győzött, így PenhaDaninak nem jött össze a bravúr, búcsúzni kényszerült a tornáról.

A Top 8-ba az alábbi játékosok jutottak tovább: Rdu, StanCifka, C4mlann, Ostkaka, Crane333, NoRage, Zeibinator, GameKing.


A helyszínből adódóan a verseny sokkal inkább hasonlít egy házibulira, mintsem komoly megmérettetésre - az első napot követően legalábbis alaposan elengedték magukat a játékosok. Ehhez persze Lifecoach otthonának "adottságai" is kellettek: mint például ez a medence.

Túlságosan mindenesetre még nem engedhetik el magukat a játékosok, hiszen a mai napon jön az egyenes kieséses szakasz, ahol eldől, kié lesz a 2.500 eurós fődíj. A közvetítés 12 órakor kezdődik az alábbi csatornán.

Élő videó megtekintése innen: Lifecoach1981 – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!