Edzővel bővült a THR csapata

Edzővel bővült a THR csapata

Korábbi kínai Challenger játékos segíti a Reaperek munkáját.

Néhány napja már edző is segíti 2016 legeredményesebb hazai League of Legends csapatát, a Team Horizon Reaperst, mindezt saját Facebook oldalán jelentette be a gárda:

AthlasZ, avagy Nguyen Pham Thai Lam megjárta már a kínai Challengert és van edzői rutinja is, a reaperek szerint már a kezdettől fogva megvan a kémia a játékosok és a coach között és már most érezhető a fejlődés.

"Hatalmas javulást látni már az első naptól, mióta AthlasZ edzi a csapatot. Nem is gondoltam volna, hogy ekkora hatással lesz a srácokra, de mindenki nagyon motivált és hihetetlenül éhes a nyerésre. Az első pillanattól tökéletesen működött a játékos-edző kapcsolat és úgy érzem, hogy sokat fejlődünk, de szerintem mindenki számára látható különbség csak pár hét után lesz. Reméljük sikerül elérni a kitűzött célokat." mondta Genican, a THR menedzsere.

2016-ban lényegében az összes nagyobb versenyt megnyerte a THR (Magyar Elit Bajnokság, Lenovo Y Kupa, Mondoconok, stb.). Azóta a csapat junglere, bluerzor Franciaországba igazolt, az ő helyére érkezett Benji, míg LittlePwny-t Qgloof váltotta a támogató pozícióban. Zágrábban meglepetésre nem jutottak be a top4-be év elején, de az Esport1 Winter Cup-ot megnyerték, az igazi erőpróba pedig még csak most jön majd az ESL SEC-kel és a hamarosan induló Challenger Series selejtezővel.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.