NiP:

NiP: "Senki nincs biztonságban, akárkit elküldünk, ha úgy jó a csapatnak!"

A NiP ügyvezetője meglepő őszinteséggel válaszolt a csapat összetételét firtató kérdésekre, még a legnagyobb sztárokat sem fogják kímélni.

Hicham Chanine neve vélhetően keveseknek cseng ismerősen, talán a legnagyobb NiP fanok hallottak már a csapat határozott ügyvezetőjéről. Mostani nyilatkozata után azonban biztosan sokak fejében megragad majd a név, főleg akkor, ha egyszer tényleg beváltja, amiről a Slingshot esports-nak beszélt:

"Nekünk a brand, az márka számít, vagyis maga a NiP. Ezt tudják a managerek és a játékosok is, nálunk a szervezet az első. Éppen ezért ha a márka érdekében változtatni kell, akkor úgy lesz. Sokan szidják friberget, vagy éppen GeT_RiGhT-ot, ha tényleg az a legjobb döntés, menni fognak. Ha valami nem működik, senki sincs biztonságban, ezt jobb ha tudja mindenki. Létezik olyan forgatókönyv, hogy GeT_RiGhT, f0rest vagy éppen Xizt is távozhat."

A csapatösszetétel változása nem kellene, hogy napirendi pont legyen a média és a rajongók körében, hiszen draken szerződésén még szinte meg sem száradt a tinta. Az együttes legújabb igazolása érett már egy ideje, végre ízig-vérig AWP-s ötödiket szereztek, így f0rest maradhat a rifle-nél, GeT_RiGhT is lurkölhet kedvére. Azonban a Katowice-ben és Kijevben tapasztalt csoportkörös búcsú után valami még mindig nem stimmel, talán ezért ütötte fel ismét a váltás témaköre, ami igazából a NiP esetében lassan már mindennapos.

"Fiatal játékost igazoltunk, aki rutinban még nem ér fel a társak mellé, ezért minél több versenymeghívást igyekszünk elfogadni, hogy draken is megszerezze a szükséges tapasztalatokat, lehetőleg még a fontosabb események előtt. Májusra készen kell állnia a komolyabb kihívásokra is!" - határozta meg az egészen közeli célt Chanine.

Egy ideig vélhetően tehát most nyugta lesz a játékosoknak, de ha a nyári versenyszezon nem az elvárásoknak megfelelően sikerül, lecsúsznak az ESL Pro League döntőről, az ECS döntőről vagy a PGL Majorról, esetleg egyikre se jutnak ki, akkor lehet nem draken pozícióján érkezik a következő csere a nindzsáknál.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!