Ben Brode szerint visszatérhetnek a Wild kártyacsomagok

Könnyen lehet, hogy a jövőben újból bonthatunk majd a kirotált pakkokból.

A Standard rotációval párhuzamosan a Hearthstone virtuális boltjából is eltűnnek a korábbi kiegészítők - ennek megfelelően jelenleg csak az Old Gods, Gadgetzan, Un'Goro hármasból vásárolhatunk a Classic csomag mellett.

A régebbi lapok kizárólag craftolás útján szerezhetőek meg, ami jelentősen megnehezíti azoknak a dolgát, akik a Wild formátumot részesítik előnyben. Éppen ezért nyílt meg nemrégiben egy téma a Redditen "Miért nem vásárolhatunk Wild csomagokat?" címmel - aztán egyszer csak betoppant Ben Brode, és előállt egy meglepő reakcióval.

"Újragondoltuk az álláspontunkat ezzel kapcsolatosan azok után, hogy idén nagyobb hangsúlyt szeretnénk fektetni a Wild módra. Amint lesz konkrét információnk, értesíteni fogunk benneteket."

Konkrét ígéret tehát nem hangzott még el, te tény, hogy a Blizzard korábban azt ígérte, idén a versenyek terén is nagyobb támogatásra számíthat a Wild lapkészlet. Márpedig ha valóban így lesz, mindenképpen logikus lépés lenne visszahozni a vásárlás lehetőségét.

Hogy a döntés kizárólag a kártyacsomagokra vonatkozna-e, vagy az Adventure-ökre is (jelenleg minimum egy szárnnyal rendelkeznünk kell egy Wild kalandból, hogy a maradékot is megnyithassuk), azt egyelőre nem tudni - kíváncsian várjuk a további fejleményeket!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!