Csalódást hozott a Spartak Esports frissen bejelentett felállása

Csalódást hozott a Spartak Esports frissen bejelentett felállása

Többet vártunk volna az esportba frissen belevágó moszkvai sportegyesülettől, orosz ötösre esett a választásuk.


Nagy múltú sportcsapat mellé nagy múltú esport csapat dukál, valószínűleg a frissen alakult Spartak Esports-nál is így gondolkodtak, mikor leigazolták a RuSh3D legénységét. Az évek során olyan nevek fordultak meg ugyanis az orosz csapatban, mint az azóta világhírűvé vált Dosia, seized vagy éppen hooch.

A mostani lineup persze jóval kisebb nevekből állt, a HellCase Cup 1-et megnyerő ötösből liTTle, AERO és Art engedett a Spartak csábításának. Melléjük csatlakozott még facecrack az EPG, illetve kibaken a Team Spirit felállásából, így lett teljes a lineup.



Ahhoz képest, hogy párat a Gambit igazolását rebesgették, kicsit csalódottan állunk a fejlemények előtt, illetve a FC Koppenhága manővere, vagyis a North leigazolása után szintén marad bennünk néhány kérdőjel a Spartak döntése után. Vélhetően majd csak az idő ad választ a döntés helyességére, a csapat ugyanis már csütörtökön, a megalakulásukat követő napon két ligában is szerverre száll.

17 órától egy Bo2-ben küzdenek meg a PENTA-val, a Headshot Cup 2000 dolláros fődíjának reményében. Aztán jöhet a Stream.me Gauntlet torna, ahol a spray'n'pray lesz az ellenfél 19-től egy Bo1 során, itt 1000 dollár jár a végső győztesnek.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!