Eltörlik az 500-as határt, tovább számolja majd a győzelmeket a játék

Eltörlik az 500-as határt, tovább számolja majd a győzelmeket a játék

Apró változás a statisztikákban, most már 500 felett is látszódni fognak a győzelmek az egyes class-oknál.

Az 500 győzelem elérése egy class-szal fontos mérföldkőnek számít a Hearthstone-ban, hiszen ez kell ahhoz, hogy megkapjuk az adott hős arany portjérát. A játék azonban ezen felül nem számolja már tovább a győzelmeket - ezen tervez változtatni most a Blizzard.

A fejlesztőcsapatot vezető Ben Brode néhány napja a Twitteren már utalt erre a változásra, ám sokan félreértették őt, és pont az ellenkezőjét hitték. Most azonban a Redditen megerősítette: eltörlik az 500-as határt, az arany portré megszerzését követően is számolni fogja a játék a győzelmeket az egyes class-ok szerint.

Ami az esetleges további jutalmakat illeti, például 1000 győzelemnél: ilyeneket nem terveznek, sokan ugyanis az 500-at sem érik el, és Brode úgy érzi, ez még inkább csökkentené a játékosok motivációját. Az 500-as határ eltörlése azonban hamarosan bekerül majd a játékba - már csak az a kérdés, hogy utólag elszámolják-e majd azokat a győzelmeket, amiket 500 felett szereztünk, vagy minden arany hős 500-ról indul majd. Hamarosan minden bizonnyal ez is kiderül!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!