Ezért nem akarunk soha többet ötödik meccset Riot rendezvényen!

Ezért nem akarunk soha többet ötödik meccset Riot rendezvényen!

Bizonyára sokan ismerjük a legendás Silver Scrapes nevű zeneszámot, amit mostanában rendszerint egy-egy Bo5 5. meccse előtt szólaltatnak meg...

Szóval van az a zeneszám, amit nagyjából mindenki ismer, aki kicsit is nézett LCS-t az elmúlt pár évben, igen Danny McCarthy - Silver Scrapes zenéjéről van szó. Ez egy több éves szám, ami számos jó videót ihletett már meg, többek közt ezt a meccsek közti szünetet bemutató csodát.

A legújabb meme viszont az NA LCS egyik adásából indult még a playoff-ban, ugyanis ezt a számot csak az ötödik meccsek előtt szokták lejátszani és hát Dash elköszönése közben MarkZ hirtelen ihletet kapott, a végeredmény pedig egy fülsértő feldolgozás részéről.

Aztán ezt persze többször is feldolgozták, MarkZ jól kezelte a dolgot, a közönség meg ráharapott, ahogy az ilyenkor lenni szokott.

És így jutottunk el MarkZ élő performanszához a TSM és a Cloud9 döntőjében a hétvégén, miután egy 0-2-es kezdés után visszaküzdötték magukat az 5. meccsig Jensenék, MarkZ nem tudott ellenállni a kísértésnek és élőben is előadta agyszüleményét. Reméljük, a közeljövőben nem sok ötödik meccs lesz, ahol ez az úriember jelen van.

Ti elő tudnátok adni ilyen pontossággal ezeket a fantasztikusan tiszta hangokat?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!