Végül két magyar csapat is bejutott a Balkan Pro League-be

Végül két magyar csapat is bejutott a Balkan Pro League-be

A meghívott Sensei mellett a HoP selejtezőn harcolta ki magának a részvételt.

Április 26-án indul a Balkan Pro League második felvonása, ahol két magyar csapat sikeréért is szoríthatunk majd. A FLASH vezette Sensei meghívottként érkezett a versenyre, olyan csapatok társaságában, mint az újabban csúcsformában lévő Outlaws, a nemrég feltámadó Mortal Kombat vagy éppen a folyamatosan erősödő Binary Dragons.

A HoP-nak pedig meghívás híján a két selejtezős csapatnak fenntartott hely egyikét kellett megszereznie ahhoz, hogy a csoportkörbe lőjék magukat. Egy szép menetelés után ez a cél sikerült is NOFEAR-éknek, ahol olyan csapatok pottyantak ki a korábbi fordulókban, mint a bolgár Bpro vagy éppen a szintén magyar Corvini és Ergotic.

A 3 500 dolláros, vagyis egymillió forintos összdíjazásért zajló bajnokság egy több hétig tartó csoportkörrel indul, ahol mindenki játszik mindenkivel, a négy legjobb mérleggel rendelkező együttes pedig a playoff-ban folytatja. Reméljük a magyar csapatok közül legalább egyért a rájátszásban is szoríthatunk majd, de az lenne az igazi, ha mindketten beverekednék magukat a legjobb négy közé. Hajrá fiúk, holnaptól indul a küzdelem!

A magyar érdekeltségű meccsekről magyar közvetítés is várható, így garantáltan nem maradtok le a srácok nagy pillanatairól!

Élő videó megtekintése innen: esporthuCS – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!