Néhány fontos tanács az új klienshez

Néhány fontos tanács az új klienshez

Egyre közeleg a pillanat, amikor el kell búcsúznunk a régi, szeretett klienstől. Ennek örömére a Riot néhány jó tanáccsal látott el minket.

Nemrégiben mi is beszámoltunk róla, hogy a Riot pontosította az időpontot, amikor ugyan még csak NA-ban, de utána lassan a többi régióban is muszáj lesz az új klienst használnunk.

Végleg el kell búcsúznunk a régi klienstől

Nemsokára végleg el kell búcsúznunk a régi klienstől, mostmár mindenkinek az újat kell majd használnia.

Ennek örömére kaptunk egy nagyszerű videót, ami bemutatja nekünk az új kliens csínját-bínját és hasznos tanácsokkal lát el minket.

Vannak benne rendkívül jó újítások, mint például a visszajátszások és a részletesebb statisztika meccsek után, de például egy jó ideig a tárgyainkat nem tudjuk összeállítani, ugyanis ezzel a funkcióval még nem rendelkezik a kliens. Meg nem erősített információk szerint ez is belekerül a kliensbe, de pontos időpontot még nem tudunk. Ezen kívül a 7.9-es frissítés során még egy új funkció is érkezik, miszerint hősválasztás közben is tudunk majd csevegést indítani és azt is láthatjuk majd, hogy melyik barátunk elérhető. 

Az egyik legjobb újítás talán az, hogy a kliensen belül is tudjuk változtatni az in-game beállításainkat, ami azért is nagyszerű, hiszen nem kell külön azért belépni a játékba, hogy megváltoztassunk valamit.

Pár héten belül már nekünk is muszáj lesz az új klienst használnunk.

Ti örültök neki, vagy inkább maradnátok a réginél? Ha nem, akkor miért volt jobb a régi?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!