Megvan a SEC magyar döntőjének párosítása, szerdán indul a playoff

Megvan a SEC magyar döntőjének párosítása, szerdán indul a playoff

A kiemelt csapatok is becsatlakoznak végre a hazai selejtezőbe, erős mezőny állt össze a negyeddöntőkre.

A csapatokat és az ágakat elnézve kemény mérkőzésekre számíthatunk a SEC jelenlegi kiírásának magyar döntőjén, a Top8-tól ugyanis becsatlakozik a négy meghívott csapat is, garantált lesz tehát a tűzijáték. A dolgot csak még pikánsabbá teszi, hogy milyen ágakra sorsolták az együtteseket, hiszen egy HoP vs. Corvini rangadót illetve egy WSE vs. Sensei meccset is nagyon megnéznénk, de ehhez persze lesz még egy-két szava a kvaliból felkerült ötösöknek is.

A negyeddöntőben az ESL Major League-et is megjárt WSE máris komoly fába vágja a fejszéjét az ADDICT személyében, de az ICL-en meglepően jól szereplő Need More DM is könnyen odapörkölhet FLASH-éknek a Top8 során. A Bo3-as meccsek közül nem a felső ági elődöntőkig menetelnek ma a csapatok, vagyis szerda estére két továbbjutó már biztosan meglesz a háromból. Az alsó ágon hátramaradt találkozókat és a bronzmeccset csütörtökön játsszák, így a harmadik továbbjutó hely sorsa is ekkor dől majd el itthon.

Az alsó-felső ágas küzdelemnek hála egy vereség, egyetlen botlás belefér még a nagyoknak is, hiszen alsó ágról is vissza lehet verekednie magát bárkinek a továbbjutást érő harmadik helyre. Két vereség azonban már azonnali kiesést jelent, aki tehát a hazai CS:GO-mezőnyt nemzetközi szinten is képviselni szeretné, nem remeghet meg a fontos pillanatokban.

A mérkőzésekről várható magyar nyelvű közvetítés is, az ESL versenyein már megszokott csatornán. Az első kör délután 18-kor kezdődik, kíváncsian várjuk az 5-6 esélyes gárda és a meglepetésre is képes középcsapatok közül végül kinek sikerül felérnie a dobogóra, és továbbjutnia a nemzetközi csoportkörbe.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!