Swag visszatért a profik közé, és egyáltalán nem vallott szégyent!

Swag visszatért a profik közé, és egyáltalán nem vallott szégyent!

A bundázásért eltiltott játékos először tért vissza komoly versenyen az elitbe.

A Cloud9 ugyan csak negyedik lett a cs_summit meghívásos versenyén, de beugróval megelőzni olyan csapatokat, mint a NiP, az EnVyUs vagy éppen a hazai vetélytárs Liquid, még így is szép eredmény. Ráadásul a Skadoodle helyett beszálló swag jó ideje nem játszott már ilyen szintű meccsen, az iBP egykori AWP-se ugyanis a bundabotrány miatti eltiltás értelmében mostanáig senkinek sem kellett.

De tényleg csak mostanáig, hiszen amit a summit versenyén nyújtott, az több volt, mint meggyőző, az egész mezőny nyolcadik legeredményesebb játékosa lett a HLTV ratingek alapján, és számos egyéb mutatóban az élmezőnybe tartozott. A megnyert 1vX szituációkban csak Dosia, és a csapattárs Stewie2K tudott nála többet lehozni, posztján pedig az AWP-sek között szintén befért a legjobbak közé.

A nyitó killekben mutatott statisztikái viszont még ezeken is túlnőttek, összesen 37 entry killt lőtt a versenyen, ami nem csak szám szerint nagy, de arányait tekintve is. Hiszen swag összesen 56 ilyen szituációból nyerte meg ezt a 37 nyitót, ami 66,1%-os eredményességi mutatót jelent a kör eleji frag-eknél.

A teljesítményről egy hangulatos fragmovie is készült, kíváncsiak leszünk, valamely AWP-hiányban szenvedő csapat lecsap-e az ESL által nemrég visszaengedett egykori bundázóra. Az biztos, a tehetség nála nem sokat kopott az eltiltás alatt!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!