3 napotok maradt nevezni a Real Gamers 150.000-s CS:GO versenyére!

3 napotok maradt nevezni a Real Gamers 150.000-s CS:GO versenyére!

Május 7-én, vasárnap 15 óráig bárki nevezhet az online kvalira!

Már korábban beszámoltunk arról, hogy mennyire felpörgött a hazai CS:GO élet is, az elmúlt hetekben egymást érik a különböző online és offline versenyek, megtörve ezzel az elmúlt hónapok csendjét. Májusban se áll le az élet, május 7-én, az idei második, vidéki PlayIT-et követően online csaphatnak össze hazánk legjobb CS:GO csapatai, hogy lejussanak Kecskemétre május 20-án, a Real Gamers LAN döntőjére az RG és az Esport1 közös szervezésében.

Zsúfolt hetek várnak a magyar csapatokra - CS:GO versenynaptár

Zsúfolt hetek jönnek, ezért összeszedtük az összes magyar érdekeltségű versenyt egy cikkben!

A lebonyolítás vegyes, a top8-ig egyenes ág, majd onnantól kettős kieséses rendszer, a döntőre pedig a két ág győztese utazhat majd, hogy megmérkőzzenek a 150.000 Ft-os összdíjazásért, amelyből az első helyezett 100.000, a második helyezett 50.000 Ft-ot kap. Jelentkezési limit nincs és bárki nevezhet, úgyhogy érdemes megpróbálni. A WSE, a Team HoP vagy az éppen PlayIT-en döntőt játszó n0rg már leadták a nevezésüket, szóval hazai sztárparádéból nem lesz hiány!

Nevezni a versenyre ITT tudtok

Ez az első alkalom, hogy CS:GO-ban ilyen formában döntőt rendeznek Kecskeméten, szóval nagy durranásra érdemes számítani, egy próbát mindenképpen megér! Hajrá!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!