Üdv újra, TSM Doublelift!

Üdv újra, TSM Doublelift!

A tékozlófiú visszatért!

Ahogy már hetek óta ki volt jelentve, majdnem egy teljes szezonnyi szünet után (ha a Liquid-es bemelegítést nem nézzük, egy teljes szezon) visszatér a TSM fenegyereke, a nyugati világ egyik legjobb lövésze, Yiliang "Doublelift" Peng a fekete-fehérekhez! A TSM azonban nem válik meg a mostani lövésztől, a korábban szintén TSM-es WildTurtle-től, akivel egyébként megnyerték a tavaszi LCS-t, hanem ezentúl 6 fős rostert fognak futtatni, ahol felváltva fog játszani Doublelift és WildTurtle, így több különböző stratégiával is tudnak készülni. A csapatnak az a célja, hogy minél színesebbé tegye a saját játékát és emellett kímélje a játékosokat az esetleges kiégéstől. 

A Mid Season Invitational versenyen DL még nem csatlakozik a csapathoz, csak azt követően fog majd hadrendbe állni és a nyári alapszakaszban lesz újból bevetve. Ami külön érdekesség, hogy nem a csapattal együtt fog élni, hanem egy külön házban, a TSM főhadiszállásától nem messze, de a gárda közleménye szerint ugyanolyan teljes értékű munkát fog végezni, mint a többiek. 

"Nagyon várom már, hogy ismét a TSM égisze alatt játsszak, úgy érzem, megújultam ezalatt a szünet alatt. A tavalyi világbajnokság után összenyomott a saját, gyenge teljesítményem terhe akkor, amikor a legjobb formámra lett volna szükség. Most, hogy visszatértem, egyetlen célom van, megnyerni a vb-t. Nagy megtiszteltetés lesz a TSM játékosaival játszani és minden megteszek, hogy a legtöbbet hozzam ki belőle. Soha nem voltam még ilyen éhes a sikerre, ezt hamarosan be is bizonyítom a világnak" - mondta Doublelift.

A felváltva játék a nyugati világban eddig talán soha nem működött, mert itt általában sértődés a vége, ha egyik vagy másik játékos többet játszik, pláne, ha két olyan kakast kell egy dombon tartani, mint WildTurtle és Doublelift. Nem lesz könnyű dolga a TSM-nek egyben tartani ezt a gárdát, de ha sikerül, valóban komoly eredményeket érhetnek el együtt.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Borítókép: Flickr

Kövess Minket!