A HR most revansot vehet a DreamHack Austin kiesésért

A HR most revansot vehet a DreamHack Austin kiesésért

DeadFoxék a DreamHack Open Tours-ban ismét szembenéznek a Heroic-al.

Az amerikai Austin után a DreamHack Open sorozat harmadik állomása ismét Európába érkezett, kihirdették a francia Tours városába utazó nyolc csapat csoportbeosztását.

A Vinci Congress Center-ben megrendezésre kerülő, május 6-8 között zajló eseményre még április elején kvalifikálta magát a HellRaisers. Franciaországba, a Rogue Academy-n, a FlipSid3-on, majd a Tricked csapatán keresztül vezetett az út, ahol ANGE1-re - mint a zárt kvalifikáció legeredményesebb játékosára - is szükség volt.

A 100.000 dolláros tornán egyébként a texasi versenyhez hasonlóan double-elimination formátumot alkalmazzák, ahol az alsó ágon már BO3-as mérkőzésekre számíthatunk. A két csoport a következő résztvevőből áll:

Az első játéknapon, május 6-án a HR az ellen a Heroic ellen kezd, akikkel szemben pont az előző DreamHack Open-en maradtak alul és estek ki Austin-ban. Akkor hiába brillírozott ANGE1 Inferno-n, nem bírt a csapat a dánokkal.

Tehát a HR, április 29-én a Heroic-al fejezte be a DreamHack tornát, majd egy héttel később 15:00-kor a következő DreamHack Open ad otthont a visszavágónak:

A másik csoportban az ESL Pro League Season 5 Europe-ban kiválóan szereplő mouseports, a DH Austin-győztes Gambit, a G2 francia sztárcsapat, végül a világranglistán 10 helyezést javító EnVyUs talán erősebb csoportnak tűnik. Minden esélye megvan tehát DeadFox csapatának a továbbjutásra és visszavághatnak a dánoknak.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!