103 (!) helyet ugrott előre a Singularity a HLTV ranglistán

103 (!) helyet ugrott előre a Singularity a HLTV ranglistán

Nincs meglepetés az élen, de a TOP30-ban immár öt dán csapat szerepel.

Megérkezett a szokásos havi CS:GO világranglista frissítés a HLTV jóvoltábó, a neves portál minden hónapban közzéteszi a TOP30 csapat sorrendjét a profi szcénában. Ez a lista sziklaszilárd statisztikai adatok alapján áll össze, mint például az egyes csapatok éves teljesítménye, vagy a team elmúlt három hónap offline tornákon való eredménye. 

Áprilisban az SL i-League StarSeries Season 3 Finals, cs_summit, Copenhagen Games voltak a nagyobb versenyek, valamint a hónap utolsó nagy megmérettetése, a Texas-ban rendezett DreamHack Open Austin 2017 is ide sorolható.



A világ tetején még mindig az Astralis trónol, úgy tűnik, a dánok helye megingathatatlan annak ellenére, hogy csak a StarSeries S3 volt az egyetlen versenye dev1ce-éknak. Ugyan Kijevben nagy csatában, BO3-as összecsapás utolsó pályáján, hosszabbításban tudott győzedelmeskedni felettük a FaZe, még így is hónapok óta töretlen az első helyük.

DeadFox és a HR teljesítménye felívelő pályára állt 2017 utolsó három hónapjában, hiszen februárban a 23. helyezettek, márciusban már a 15., áprilisra pedig a 9. legjobb CS:GO csapatává nőtt a világon. Ez nem is csoda, hiszen StarSeries S3 tornán, a 3-4. helyen végeztek, olyan csapatok mögött, mint az említett FaZe és Astralis.

Az április nagy nyertese azonban a Copenhagen Games 2017-et megnyerő 19. helyezett Singularity csapata, akik elképesztő, +103-as ugrást hajtottak végre az előző hónaphoz képest. Ezzel pedig az Astralis, North, Heroic, Tricked mellé, 5-re növelték a dán csapatok számát a TOP30 elit CS:GO mezőnyben. Így tehát 2017 április TOP30 CS:GO csapata a következő:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!