Jókora csavarral tér vissza a Heroic Brawl

Jókora csavarral tér vissza a Heroic Brawl

A játék teljes lapkészletét használhatjuk majd, a Wild kártyákat is beleértve.

Ezidáig két alkalommal volt lehetőségünk arra, hogy komolyabb tétek mellett is próbára tegyük a tudásunkat a Hearthstone Heroic Brawl játékmódjában, a Blizzard pedig bejelentette, hogy ezen a héten visszatér a kocsmai bunyó rendhagyó változata.

Olyannyira igaz ez, hogy a rendhagyó jelző most duplán érvényes, hiszen ezúttal nem a Standard, hanem a Wild lapkészletből kell majd összeállítanunk paklit, vagyis a játékban eddig megjelent összes kártya használható lesz. Ezzel még nagyobb lesz a kihívás, hiszen nem támaszkodhatunk majd az elmúlt időszak leghatékonyabb deckjeire, mint ahogy a meta is sokkal változatosabb és kiszámíthatatlanabb lesz - a Wild játékosok persze előnyben lesznek.

A beugró szokás szerint 1000 arany / 10 euró, a küzdelem pedig most is 12 győzelemig, illetve 3 vereségig megy, akárcsak az Arenában. A nyeremények ezúttal is az alábbi táblázat szerint alakulnak majd - a kártyapakkok természetesen Un'Goro csomagok lesznek.

A döntés nem mondható meglepőnek, hiszen a Blizzard már többször is jelezte, hogy szeretnének nagyobb hangsúlyt adni a Wild módnak. Ezzel összecseng, hogy nemrégiben bejelentették: a májusi hónap legjobbjai egy hivatalos Wild versenyen vehetnek majd részt.

A Heroic Brawl azt jelenti, hogy ezen a héten elmarad a szokásos Tavern Brawl. Kíváncsian várjuk, hogy milyen paklikkal sikerül majd kiütnie a játékosoknak a 12 győzelmet!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!