Rájöttek, mivel készül a Blizzard az Overwatch első születésnapjára?

Rájöttek, mivel készül a Blizzard az Overwatch első születésnapjára?

A YouTube lejátszási listák gyanús összefüggéseket mutatnak.

Meglehetősen kis távolságból integet már az Overwatch első születésnapja: május 24-én lesz egy éve, hogy megjelent a Blizzard hero shootere. Az első évforduló alkalmából a kiadó valószínűleg készül számunkra valamiféle meglepetéssel, most pedig könnyen lehet, hogy idő előtt rá is jöttek a titokra.

Az egyik Reddit felhasználó nemrégiben nagyon érdekes összefüggésre bukkant a különféle hivatalos Overwatch YouTube csatornákon: több lejátszási lista is frissült a legutóbbi videó óta. Konkrét nyoma ennek azonban - a dátumot leszámítva - nincs, ami azt jelenti, hogy egy privát vagy listázatlan videó került fel a csatornákra. Ami pedig igazán gyanússá teszi az esetet, az az, hogy többek között az amerikai, a brit, az orosz és a francia csatorna lejátszási listái is ugyanazon a napon (de a legutóbbi videó után!) frissültek legutóbb.

Ami igazán sokatmondó, hogy a "Developer Updates", az "Animated Shorts" és a "Maps and Events" lejátszási listákról van szó, melyek igen erősen utalnak arra, hogy milyen jellegű újdonságokra számíthatunk.

Új hős? Új pálya? Új event? Új animációs film? Ha a háttérben folyó tevékenységből indulunk ki, akkor ezek egy részére (de akár mindre is) joggal számíthatunk az első születésnap alkalmából. Három hét múlva okosabbak leszünk!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!