Ezzel a játékmóddal szállna be az e-sportba a Quake Champions

Ezzel a játékmóddal szállna be az e-sportba a Quake Champions

Íme a Duel mód, amely MOBA-jellegű draftolással indul.

Továbbra is nagyban zajlik a Quake Champions zárt bétatesztje, melybe most már azok is bepillantást nyerhetnek, akiknek nem sikerült bejutniuk. Az alábbi 10 perces videóban egy Deathmatch-be nézhettek bele.

Befutottak az első bővebb információk a Duel játékmódról is, amely 1v1 összecsapásokat kínál majd - a készítők korábbi elmondása szerint ezzel szeretnék elsősorban becélozni az e-sport piacot.

A Duel mód egy MOBA-jellegű draftolással indul, mindkét játékos összesen három karaktert választhat magának. Így néz ki mindez a gyakorlatban:

  1. A játékosok felváltva pickelhetnek: az 'A' játékos 1-et, utána 'B' játékos 2-t, ezután 'A' játékos szintén 2-t, végül pedig 'B' játékos 1-et. Természetesen mindkét fél látja, hogy a másik kiket választott, bannolás azonban jelenleg nincs. Lehet ellenben ugyanazokat a hősöket pickelni.
  2. Mindkét játékos kiválasztja, melyik hősével szeretne kezdeni, ezt azonban már nem látja az ellenfél.
  3. Ha egy hős meghal, azt az adott játékos már nem használhatja többet.
  4. Ha egy játékosnak meghal mindhárom hőse, véget ér a kör és az ellenfél kap egy pontot. Az összecsapás 3 győzelemig megy.

Mindez persze csak egyetlen lesz a Quake Champions számos különböző játékmódja közül, és ez is rengeteget változhat még a megjelenésig - a zárt próba továbbra is tart.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!