Hihetetlen comeback az ausztrál Chiefstől, kiejtették a Northot Sydney-ben!

Hihetetlen comeback az ausztrál Chiefstől, kiejtették a Northot Sydney-ben!

Az utóbbi idők legjobb feltámadásában verték el a dánokat!

Nagyban zajlik már az IEM Sydney, de az időzónák miatt rendkívül későn, vagy inkább korán kezdődő meccseket nehéz követni. Ettől függetlenül az izgalmas párharcok nem maradtak el a csoportkör alatt, melyet szerdán és csütörtökön rendeztek. Most az egyik legizgalmasabb meccsről, a North és Chiefs összecsapásáról hoztunk nektek egy összefoglalót, ami az egyik legnagyobb meglepetés volt évek óta!

Nincs megállás: Sydney-ben folytatódik az IEM! Mutatjuk a verseny epikus trailerét

260 ezer ausztrál dollárért küzdenek majd a CS:GO-csapatok, coldzeráék már biztosan ott lesznek a versenyen!

A Northot szerintem nem kell senkinek sem bemutatni, mindenki ismeri őket. Azonban a Chiefs együttese már lehet bemutatásra szorul: egy ausztrál csapat, akik a regionális kvalifikáción jutottak ki az IEM Sydney-re, ahol az esélytelen nyugalmával de némi bizonyítási vággyal megindultak, hogy feltegyek Ausztráliát a nemzetközi CS:GO térképre.

A tucks, pecks, aliStair, INS és malta nevével fémjelzet Chiefs élete legnagyobb küzdelmére számíthatott a North ellen, akik valljuk be nem egy gyenge csapat, bár a komolyabb eredmények még hiányoznak a fiatal játékosoktól. Mindennek fényében nem létezik olyan elemző, aki az ausztrálokat hozta volna ki győztesen ebből meccsből, ahol a dánok egyik legjobb pályáján, Nuke-on játszottak.

Magiskék első félideje igen jól alakult, hiszen a hátrányosabb oldalon, T-ben sikerült hozniuk azt 10:5-ös előnnyel, ami azt jelentette, hogy az erőviszonyok alapján a Chiefsnek csak percei voltak hátra a végig, mely a kiesést jelentette volna a tornáról. De felálltak!

Az egész azzal kezdődött, hogy malta a második pisztolykörben lőtt egy 4k-t, amivel megnyerték a kört:

Innen visszajöttek 10:9-re, hála az első fegyveres körükben aratott sikernek. Ezután pedig aliStair remekelt, lehozott egy nagyon fontos 1v2 clutchot mely a 11:11-es egyenlítést jelentette:

Ettől kezdve már érezték, hogy igenis meg lehet verni a North itt és most. Átvették a vezetést, tovább folytatódtak az egyéni sikerek és eljutottunk 14:13-ra, ahol force-olnia kellett a Chiefsnek, de ez nem okozott gondot pecksnek:

Végül ez a Deagle hármas megtörte a dán csapatot, akiket így sikerült legyőzni 16:13-ra és kiestek, míg a Chiefs tovább folytatta a csoportkört, ahol 2-2-es állásukkal az Optic ellen estek ki.

Ettől függetlenül elképesztő teljesítményt tettek le az asztalra, elég ránézni a meccs végi statisztikákra a világ egyik legjobb csapata ellen, ahol a legérdekesebb Magisk gyengélkedése és INS igen magas ADR-e (körönkénti sebzés):

Összefoglalva: minden idők egyik legszebb feltámadásában egy kis ausztrál csapat megmutatta az utóbbi időkben túlértékeltnek tartott dán Northnak, hogyan is kell ezt csinálni, mi pedig örülhetünk ennek, hiszen rég láttunk ennyire jó meccset!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!