Itt az idei Compendium, alig két nap alatt lassan megháromszorozódott a nyereményalap

Itt az idei Compendium, alig két nap alatt lassan megháromszorozódott a nyereményalap

10 dollárért az eddigi legizgalmasabb Battle Pass ütheti a markunkat. Az idei Compendium témája a víz és a mélység, igazi kincskereső hangulatot varázsol elénk a játékba!

A Kijev Major után csak néhányat kellett aludnunk és itt a Valve új üdvöskéje, a Battle Pass 2017-es kiadása! Ezennel hivatalosan is kezdetét veszi a Road to TI7 esemény, a Compendium megvásárlása pedig csak az első lépés, hogy igazán átéld a világbajnokság minden percét! Szokásaihoz híven a nyereményalap 1.600.000-ról indult és míg én e sorokat szántom, lassan már a 3.9 millió dollárt is átlépi a számláló. Május 4-én adták ki és alig 2 nap alatt több, mint a duplájára emelkedett a verseny prizepoolja. Nem alaptalan a játékosok őrült tempójú vásárlása, hiszen idén tényleg kitettek magukért a Valve fejlesztői. Úszógumikat fel, mert az idei csomag bővelkedik a remek ötletekben.

Akinek természetesen új lenne a Battle Pass és a vele járó Compendium, annak egy gyorstalpalóval segíteném a felzárkózását. Gyűjtötted az mmrt és bartelezgettél néhány skint, ennek most vége. Az augusztusi világbajnokság, azaz a The International előtt a Valve mindig kidob egy Passt, amiben sok kihívás várja a vásárlókat. Mondanom sem kell, a vételár 25%-a a nyereményalapba megy amolyan támogatásként. Küldetések, fogadások, arcana szavazások és a verseny kódex (információ a helyszínről, játékosokról és mindenről ami kapcsolatos a TI-al) üti a markodat egyéb aktuális nyalánkságokkal. Minél több feladatot teljesítesz, annál több pontot gyűjtesz és egyre nagyobb szintű lesz a Battle Passod, ami több extra nyereményt is jelent (skinek, courierek, effektek, másfajta pálya stb.)

Az idei lehetőségek, ha azt tervezed, hogy megvennéd:

  • 1. szintű - 9.99$ ~2800Ft
  • 75. szintű - 36.99$ ~ 10.500Ft

és természetesen van lehetőséged hozzá extra szinteket is vásárolni:

  • 5 szint - 2.49$ ~ 700Ft
  • 11 szint - 4.99$ ~ 1400Ft
  • 24 szint - 9.99$ ~ 2800Ft

Siltbreaker

Az első többjátékos kampány a Dota 2 világában. 3 barátoddal karöltve vagy ismeretlen társakkal kell a sötét mélységek bugyraiban lakozó szörnyek világát meghódítani. Össze kell dolgozni, hogy a sötét korallzátony végül el ne nyelje a bátor szerencsét próbálókat. 2 része lesz és a megjelenést tekintve az elsőt hamarosan el is kezdhetik a kalandvágyók.

Néhány kedvcsináló kép:

  • 1. rész - A sors homokja: még ebben a hónapban megjelenik
  • 2. rész - Kripta a mélyben: júliusban érkezik

Új Battle Point rendszer: A Passod szintezését követően extra zsetonokhoz jutsz, amiket, ha a mérkőzés elején felteszel tétként, akkor nem csak saját magadét többszörösítheted, de a csapattársaid is kapnak jutalmat belőle.

Csapat alapú küldetések: Egy mindenkiért, mindenki egyért! Együtt dolgozva kell a győztes mérkőzésben a felállított feladatokat teljesítenetek!

Presztízs torony: Új külsőt kaptak a határainkat védelmező épületeink. Minél nagyobb a csapat Battle Pass szintje, annál brutálisabban kinéző bástyák kerülnek a térképre.

A mérkőzésekre előfordul, hogy bizony várni kell, ezeket a pillanatokat fejtörők megfejtésével üthetik el a tulajok.

Dupla vagy semmi: A Battle Pass tulajdonosainak most megvan a lehetőségük arra, hogy megduplázzák az MMR-üket. A rangsorolt meccsek kezdetén egy héten belül - nagyobb valószínűséggel érhető el a magasabb szintű Passok esetén - lehetőséged lesz megduplázni a potenciális MMR-veszteséged vagy nyereséged. Nyerd meg a játékot, és a pontszám kétszerese a jutalmad. Ha veszítesz, akkor duplán hullajtod el a pontjaid.

  • 1. szint: 1 duplázás/hét 
  • 255. szint: 2 duplázás/hét
  • 395. szint: 3 duplázás/hét

A legfontosabb pedig a Halhatatlan ládákban rejtőző speciális effektekkel ellátott kincsek. Az Immortal Treasure I a következőket tartalmazza:

150. szintnél egy varázslatos világ tárul elénk. Egészen elképesztő a dizájn, amit megalkottak, mintha nem is a Dotában lennénk, pedig de. Vessetek egy pillantást a Reef's Edge, azaz a Zátony Pereme elnevezésű pályájára:

225-nél a mélytengeri szörny is elszabadul már, Kunkka ultimate hajóját szétcincálva tör a felszínre az új szellemcápa:

Ha pedig ez még mindig nem hozta volna meg a kedved: Battle Cup-ozás, chat kerékre berakható hangok, arcana szavazás, a nyereményalap megtippelése játék, szezonális matchmaking rendszer, kedvenc csapatodat is összegyűjtheted extra effektek reményében és természetesen a Compendium sem hiányozhat!

A teljesség kedvéért itt megnézheted az eredeti oldalt: Battle Pass

Na, megvetted már a Battle Pass 2017-et?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!