Bejelentésre készül az UOL, Rekkles érkezhet?

Bejelentésre készül az UOL, Rekkles érkezhet?

Lehet, hogy csak véletlen egybeesés, de egy félreérthető megjegyzést elejtett az UOL tulaj is.

Tegnap este jelentette be a Fnatic, hogy elindulnak a nyári edzőtáborba Koreába, a bejelentésben azonban az is benne volt, hogy a sztárlövészük, Rekkles nélkül utaznak majd, akit a CS csapatukból MrRallez helyettesít majd. A hivatalos indoklás szerint Rekkles "nagyon sok érzelmi viharon ment át az első szezonban, ezért inkább otthon marad pihenni", és bár ez valóban igaz, a szezont követő posztjában Rekkles elmondta, hogy minden erejével azon lesz, hogy a nyárra összeszedje magát és újult erővel térjen vissza. Kihagyni egy koreai edzőtábort a csapattal pedig nem a legjobb döntés.

Csatlakozz az Esport1 közösséghez!

Erre jön rá UOL Dad, vagyis Sheepy apjának, az unikornisok tulajdonosának szintén esti Twitter bejegyzése. Az UOL kedden 16 órakor valami komoly dolgot fog bejelenteni, ami kihatással lesz az egész nyári szezonjukra, UOL Dad pedig egy, egyébként teljesen felesleges szóviccbe (?) próbálta belecsempészni valahol Rekkles nevét, maga az üzenet annyi, hogy egy nappal egy bejelentés előtt szólni, hogy bejelentés lesz, elég vakmerő.

Itt tartunk most, mindenki várja a ma délután 4 órát, óriási meglepetés lenne, ha az egyébként a szezon legvégére magát összeszedő Fnatic, valamint az UOL-nál egész jól csapatba illeszkedő Samux hirtelen váltanának. Persze sokan jönnek azzal, hogy az UOL-nak nincs az a pénze, amiért meg tudnák fizetni Rekklest, de most szereztek egy csomó szponzort, az EU LCS 2. helyért is jár egy rakat pénz, nem is biztos, hogy ők a "legszegényebb" csapat az LCS-ben.

Egy biztos: ha összejön az "álomcsere", az UOL és a Fnatic szurkolótábor leüvölt majd mindenkit a színpadról.

Mit gondoltok?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!