250 000 dolláros show meccset játszik az Astralis és a Virtus.pro!

250 000 dolláros show meccset játszik az Astralis és a Virtus.pro!

A rivalizálás újabb mérföldkőhöz érkezhet.

Úgy tűnik a Virtus.pro nem elégszik meg a kihívásokkal és az SK elleni futball meccset követően újabb nagy fába vágták a fejszéjüket. Az ELEAGUE szolgáltatta az újabb lehetőséget ezúttal, akik az ősszel induló 3. szezont szeretnék reklámozni azzal, hogy tető alá hoztak egy gálameccset, amely a legutóbbi, általuk szervezett Major torna döntőjének “visszavágója” lesz.

100 000 dolláros focimeccsre hívta ki egymást az SK és a VP

Pasha és FalleN fogadásának eredményeképp megrendezik a meccset, a helyszín az ESL One Köln.

A tét ezúttal 250.000 dollár, az esemény így a találó “Clash for Cash: The Rematch” nevet kapta. A mérkőzésre június 16-án kerül sor, BO3 formátumban, és nagy érdeklődésre tarthat számot, ugyanis a januári finálét több mint egymillióan követték az ELEAGUE Twitch csatornáján.

Emlékezetes döntő volt, amelyet pályahátrányból fordítva nyerték meg a dánok – Nuke-ot még 16-12-re a VP húzta be, Overpass-on és Train-en azonban az Astralis bizonyult jobbnak, mindkét mapot 16-14-gyel abszolválva. Az MVP címet Kjaerbye érdemelte ki, de a másik oldalon Snax is remekül teljesített.

esport csgo counterstrike cikk tbr Ballage eleague astralis virtus pro rematch

A Major óta eltelt időszakban a lengyelek nem brillíroznak különösebben – bár a DreamHack Las Vegast megnyerték (az elődöntőben épp az Astralist búcsúztatva), ezt követően sem Katowice-ben, sem Kijevben nem sikerült továbbjutniuk a csoportkörből sem, és online eredményeik is hagynak kívánnivalót maguk után.

Mindeközben az Astralis tartja világelső pozícióját, de zárkóznak a trónkövetelők is – mind a FaZe, mind az SK remek formának örvend. Karrigan-ék épp azon a két tornán döntőztek az Astralisszal, ahol a VP már a csoportban búcsúzott – Lengyelországban még a dánok örülhettek, Kijevben azonban visszavágott a FaZe. Legutóbb Sydney-ben már az elődöntőben összekerült a két gárda, és újfent dupreeh-ék húzták a rövidebbet. Bár az elmúlt hetek nem e két csapat sikereitől hangosak, vitathatatlan, hogy óriási presztízsmeccs lesz Atlantában.

Szerintetek ki az esélyes? A mostanság botladozó, de még stabil világelső Astralis, vagy a csúcsformájától szintén messze lévő, de bosszúvágytól fűtött Virtus.Pro?

Csatlakozz az Esport1 közösséghez!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!