LoL: Több mint 160 bug van jelenleg Mordekaiserben!

LoL: Több mint 160 bug van jelenleg Mordekaiserben!

Riot, vegyétek fel ezt a srácot tesztelőnek!

Vannak emberek, akik nagyon unatkoznak karácsony környékén. Ilyen ember a Naerlyn nevű reddit felhasználó is, aki két hónappal ezelőtt posztolt redditen arról, hogy még mindig mennyi bugja van a nagyjából másfél éve (!) átalakított Mordekaisernek! Emberünk azóta se nyugodott bele a dologba és nemrég egy több mint 160 hibatételből álló listát tett közzé a redditen, mindezt egyetlen hőshöz kapcsolódóan! Angolul tudók előnyben, de a lényeg, hogy a legtöbb hiba Mordekaiser ultijával van. 

Ez az a képesség, amit ha rád idéznek, 10 másodpercen keresztül folyamatosan varázssebzést kapsz, de ha meghal a leultizott alany (és ez az alany lehet sárkány is), akkor feléled a lelke, amit Mordekaiser irányíthat is, kvázi 6. csapattársként a játékban 16-os szint után 75 másodpercen keresztül (vagy amíg meg nem ölik). A szellem egy csomó sebzést/életerőt stb. kap Mordekaiser aktuális statjaiból + az adott hős vagy sárkány statjaiból, képességeiből. Pont ebből adódik a legtöbb hiba: a felélesztett szellemeknél egy csomó hősképesség hiányzik ezért nem lehet teljes egészében kihasználni az ultikat. Aki rendszeresen játszik Morde-val, mindenképpen olvassa végig a listát, tanulságos.

Persze akad pár vicces hiba is, pl. ez, Blood Lord Vladimirrel:

Vagy amikor W-vel nem működik együtt megfelelően a Smite:

Vagy az, amikor megöli a Shaco-t az ultija és láthatatlan lesz a szelleme:

Reméljük, a Riot gyorsan ad majd munkát ennek a srácnak, ilyen alapos bug tesztelést nem sűrűn látni! Mordekaiser mainek, ti hány hibát fedeztetek fel eddig ebből?

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!