HTC 2v2 CS:GO - Kik ülhetnek fel a trónra?

HTC 2v2 CS:GO - Kik ülhetnek fel a trónra?

Idén ismét összecsapnak a legjobb célzású játékosok.

Tavaly 1v1-ben, idén 2v2-ben szervezi meghívásos versenyét a PGL és a HTC, melynek előző installációja is egy szórakoztató versenyre sikerült, ahol a játékosok és a kommentátorok a lehető legnagyobb kényelemben élvezhették a hétvégét. Ezúttal pedig a tét is tovább emelkedett a kiváló játékosok szórakoztatása mellett, nézzük mire lehet számítani!

35.000 dollárral támad a HTC meghívásos 2v2 versenye

Ha kell valami friss a sok megszokott CS:GO bajnokság között, akkor van egy jó hírünk. Májusban érkezik a HTC meghívásos 2v2 tornája.

Mi is a HTC 2v2 CS:GO Invitational?

A PGL és a HTC közös szervezésében egy olyan verseny, amire csak meghívás alapján lehet bekerülni és teljes mértékben a játékosok és a nézők szórakoztatása a cél. A verseny díjazása 50,000 dollár.

Május 13-14 között tehát érdemes lesz a monitorok elé tapadni, mivel biztosan remekül fogunk szórakozni. A helyszín a PGL Stúdió, Bukarestben.  A tavalyi győztes shox ismét pályára lép, nem akárki oldalán, hiszen csapattársa és jó barátja KennyS lesz. De szintúgy képviseltetni fogja magát az elit CS:GO közösségből jó pár nagyobb sztár is. Az event érdekessége az lesz, hogy egy női csapat is képviselteti magát, így szembesülhetnek majd a srácok a nők erejével! Nézzük akkor a teljes listát:

esport csgo counterstrike cikk santiago htc 2v2 Invitational bukarest

esport csgo counterstrike cikk santiago htc 2v2 Invitational bukarest

Hogyan néz ki a menetrendünk?

A 16 játékos 8 csapatba rendeződve két csoportra lett osztva, innen tudják majd magukat kvalifikálni a rájátszásba. Május 13-án, szombaton lesz a kezdés délután 2 kor, nem is akármilyen meccsel indítanak a szervezők, a FaZe kettő kíválósága NiKo és rain méri össze tudását a Na'Vi-s s1mple, seized párosával. A csoportkörben ugye a már szokásosnak mondható GSL formáció szerint zajlanak majd a meccsek. Minden meccs Bo3, kettő retake pálya illetve egyetlen rifle, ha a szükség úgy hozza.

Vasárnap fognak folytatódni délelőtt a meccsek a csoportkörök befejezésével. Majd ezután délután három magasságában következik a rájátszás a legjobb négy csapattal, mégpedig Double Elimination-ben azaz alsó és felső ágon.

KÖZVETÍTÉS

Ti kinek fogtok szurkolni? Várható meglepetés, vagy a papírforma fog érvényesülni?
Illetve melyik magyar duót látnátok szívesen a következő 2v2 versenyen?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!