A NiP ellen ér véget az EPL 5. szezonja DeadFoxéknak, itt nézheted magyarul!

A NiP ellen ér véget az EPL 5. szezonja DeadFoxéknak, itt nézheted magyarul!

Börőcz "DEADFOX" Bence és csapata, a HR utolsó körében van az EPL-ben, ahol ezúttal a svéd NiP ellen bizonyíthatnak!

Hosszú heteken át tartó küzdelem végéhez értünk, ugyanis a mai nap lezárul az ESL profi ligájának online csoportköre az európai és az észak-amerikai divízióban egyaránt. Vannak csapatok, akiknek még hajthatnak a dallasi döntőre. A NA'Vi és a fnatic között még nagy hajrá lesz a mai napon, de az EnVy Us is oda érhet. Ehhez az előbbi két csapatnak szinte mindent el kell veszítenie, ugyanakkor a franciáknak nyerniük kéne az Astralis ellen. Tovább ne feledjük, hogy a Hellraisers és ezzel együtt DeadFox is versenyben van, de csak a jobb helyezésért, és az ezzel járó magasabb pénzdíjazásért, ugyanis számukra az offline döntő mindenképpen elmarad!

Tegnap a FaZe ellen léptek pályára, és bár megkésve, de törve nem, elcsíptük az első pálya második félidejét, ahol nagy meglepetésre csatlakoztunk be. A magabiztos első félidő után, elkezdődött a FaZe zárkózása, ami egészen 15-14-g ment, majd DeadFox egy jól irányzott hármas AWP akcióval biztosította csapatának az első pálya győzelmét! 

A második pályán újabb remek kezdés a HR-től, ehhez pedig újból villantania kellett Bencének! Sokáig úgy tűnt, hogy ezt a pályát könnyűszerrel behúzza a HR, ugyanis 12-3-mal fordultak, akárcsak train-en, ám ezúttal a FaZe terror oldalon utolérte őket, és egy a hosszabbításban egyértelműen megmutatkozott, hogy miért Ők a világ második legjobb csapata jelenleg! A középmezőnyben még változhat a pontos állásuk, de az már biztos, hogy a következő szezonban is lesz helyük az európai divízióban!

Ma újra láthatjuk játszani DeadFox-ot, ám ezúttal utoljára, már ami az ESL Pro League ötödik szezonját illeti. A manapság (is) gyengélkedő NiP ellen train-en és cach-en játszanak 21 órától, amit magyarul is nyomon követhettek! Ha sikerülne mindkét pályán meglepni a svédeket, akkor a 8. helyre verekednék magukat, ezzel pedig 23 ezer dollárral lennének gazdagabbak!

Gyertek, legyünk minél többen és szurkoljunk együtt DeadFox sikeréért!

Csatlakozz az Esport1 közösséghez!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!