Ilyen se volt még: hajón rendeznek e-sport bajnokságot

Ilyen se volt még: hajón rendeznek e-sport bajnokságot

A Telekom kitűzte zászlós Hajójára, hogy beszáll az e-sportba idehaza! Örülünk Vincent?

Újfajta rendezvény fog horgonyt bontani május 11-én az Európa rendezvényhajón! A Telekom és az OtherWorld közös szervezésében a résztvevőket elkalauzolják egy három órás hajókázásra a Dunán, miközben kipróbálhatják a VR készülékeket, szurkolhatnak kedvenc csapatuknak a WiLD vs. THR rangadón, illetve Overwatch is lesz terítéken, sőt nagy hangsúlyt kap a HALO 5: Guardians, ahol 4 csapat küzd meg az értékes fődíjért.

A rendezvény alapkoncepciója, hogy a szervezők kilépjenek a komfortzónából, s erre ékes példa, hogy a helyszínen a hálózat 4G-s lesz, ami komolyan le lesz tesztelve, hogy stabil maradjon az utazás alatt. Továbbá limitálták a létszámot, így összesen 800 jelentkező vehet részt az eseményen. A hajó 18 órakor bont vitorlát és 21 órára ér vissza a kikötőbe.

A League of Legends szerelmesei egy BO2-es showmeccs keretein belül láthatják a magyarok legjobbjait, a WiLD.CM-t és a THR-t megküzdeni egymással. Továbbá az újítások közé tartozik, hogy a magyar HALO 5: Guardians legjobbjai is megütköznek a fedélzeten így tehát bőven lesz kinek szurkolni.

Természetesen lesz élő közvetítés, amit erre találtok (csak el ne ússzanak): 

Csatlakozz az Esport1 közösséghez!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!