Változások az  oldalon: Új rovataink!

Változások az oldalon: Új rovataink!

Az e-sportok terjedése megállíthatatlan! Ezért mi is változtattunk...

Hónapról hónapra újabb és újabb e-sportok jelennek meg, így mi is változunk. Miközben az e-sport a videojáték versenyek világa mentén egyre nagyobb üzletté válik, a kompetitív játék a klaszikus PC platformon túllépve a mobiltelefonokra is rátelepedett. Emellett mi sem mehetünk el, így új rovatokkal bővültünk az elmúlt hetekben.

Az e-sport az a piac, ahol a világcégeknek és  feltörekvő startupoknak egyaránt terem babér. Fontos ezekkel képben lenni, ezért ezentúl külön csokorba szedjük nektek e-sport világ üzleti híreit.

Egyre nagyobb az érdeklődés a mobilos versenyjátékok iránt, így új rovatot nyitottunk az új platformra érkező játékok cikkeinek.

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.