Ejnye: Toxic volt, ezért három meccsre eltiltották Likkritet

Ejnye: Toxic volt, ezért három meccsre eltiltották Likkritet

A tavalyi világbajnokság legizgalmasabb figurájának előjött a sötét oldala.

Emlékszünk még Likkritre? Arra a srácra, aki a tavalyi világbajnokságon support Brandet tolt, majd a G2 elleni meccs után olyan motivációs beszédet mondott, mint még soha senki a profi LoL közösségben?

Arra a srácra, aki egyébként az IEM Katowicén, hozzánk, magyarokhoz is mondott pár kedves szót?

Nos, úgy tűnik, kicsit elszaladt vele az a bizonyos lovacska, ugyanis soloQ-ban hírhedten toxic, amit most az orosz LCL szervezőgárdája megunt és 3 meccsre eltiltotta őt. Mondjuk érdekes, már tavaly októberben úgy nyilatkozott, hogy az egyik legtoxic-abb játékos, Most viszont bizonyítékokat is szolgáltattak arra vonatkozóan, hogy hogyan is játszik az M19 támogatója! A kérdés, hogy akkor eddig miért nem lett egyáltalán eltiltva, miért csak akkor, miután publikussá vált néhány screenshot.

Likkrit

Van még, ITT és ITT tudjátok megnézni, mit művel a srác soloQ-ban. Eléggé elszomorító, hogy színpadon úgy adja elő magát, mint egy szerény, a játékért élő, alázatos játékos, miközben soloQ-ban így viselkedik. Ti mit csinálnátok vele?

Csatlakozz az Esport1 közösséghez!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.