VIDEÓ - Így szúrd el a Rogue Questet egy 70 milliós versenyen

VIDEÓ - Így szúrd el a Rogue Questet egy 70 milliós versenyen

Óriásit hibázott OmegaZero a CN vs EU Championship negyeddöntőjében.

Tegnap kezdetét vette a rájátszás a Kínában zajló CN vs EU Championshipen: nyolc játékos jutott el az egyenes kieséses szakaszba európai és kínai Hearthstone-osokat összeeresztő tornán. Az összdíjazás óriási: átszámítva nagyjából 70 millió forintnyi nyereményt kapnak a legjobbak, az első helyezett díja pedig egy Ferrari California sportautó lesz.

Mindezek ellenére - vagy talán éppen ezért - becsúsznak olykor komoly hibák: a kínaiak legjobbja, a tavalyi világbajnokságot is megjárt OmegaZero például óriási bakit követett el honfitársa, OMXhope ellen. Crystal Rogue deckjével ugyanis úgy teljesítette a Questet, hogy 10 lap volt a kezében és kijátszotta a negyedik Novice Engineerjét is. Ezzel bukta is a Crystal Core-t - meg persze a meccset is, hiszen így már esélye sem volt átmenni a Taunt Warrioron.

Nem kizárt, hogy ezen a meccsen ment el OmegaZero számára a továbbjutás is, hiszen végül OMXhope nyerte az összecsapást, méghozzá óriási csatában, 4:3-ra, így ő jutott az elődöntőbe, ahol Stancifka lesz az ellenefle. A másik ágon Pavel és ahqDogggg játszanak majd.

CN vs EU Championship, az utolsó nap programja

  • 12:00 - Elődöntő #1 (OMXHope vs. Stancifka)
  • 13:30 - Elődöntő #2 (Pavel vs. ahqDogggg)
  • 15:00 - Döntő

Ma délután tehát eldől, hogy európai vagy kínai játékos nyeri-e a versenyt, és vele együtt a Ferrari Californiát. A meccseket Firebat csatornáján követhetitek majd.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!