Óriási magyar siker, első kalapból várhatjuk a FIFA VB-t!

Óriási bravúr az utolsó körökben, kedvező pozícióból várhatjuk a sorsolást!

Az elmúlt hónapokban végig követhettük az Esport1-en a magyar FVPA válogatott útját. Sok közvetítésen izgulhattunk értük és a kitartó szurkolásnak meglett az eredménye, ugyanis

a magyar válogatott hatodik helyen kijutott az FVPA Világbajnokságra!

A nemzetközi viadal 2017. június 13-tól 29-ig kerül megrendezésre, ahol reméljük, minél tovább követhetjük a csapatot. A vb csoportkörrel indul, majd egyenes kieséses rendszerrel kerül ki a világ legjobb csapata. A csoport sorsolását kedvező helyről várhatjuk, ugyanis a selejtezős 6. hely első kalapos kiemeléssel jár. Papíron tehát a csoportunkban mi leszünk a legerősebbek.

Megkérdeztük, mit vár a magyar csapat kapitánya a VB-től:

Poór 'Pedro' Tamás: "Csalóka volt a selejtező, mert a top csapatok nem voltak benne. Azt mondom, hogy a sorsolás után lehet erről majd érdemben nyilatkozni. Lehet, hogy olyan csoportot kapunk, amiben a továbbjutás is csodaszámba megy majd. De elsőre azt mondom, hogy a K.O. körbe való jutással már elégedett lennék."

A selejtezősorozatban egyénileg is remekeltünk, ugyanis mi adtuk a Road to World Cup gól és gólpassz királyi címet is. Pedro 9 góllal holtversenyben kapta az aranycipőt, míg Dávid a maga 6 gólpasszával lett a legjobb támogató. Gratuláció jár a srácoknak az egyéni kiemelkedő teljesítményért.

A selejtező végső sorrendje:

A világbajnokságot természetesen élőben közvetítjük és információval látunk el minden érdeklődőt.

Gratuláció a magyar csapatnak! 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!