Hollywood Hammers-ként folytatják tomzeY-ék, akár az Overwatch League is szóba jöhet

Hollywood Hammers-ként folytatják tomzeY-ék, akár az Overwatch League is szóba jöhet

Milliárdos elektronikai cég állt be a Hammers Esports mögé.

Alaposan felpörögtek az események az elmúlt hónapokban hazánk legsikeresebb Overwatch játékosa körül, hiszen Bordás "tomzeY" Tamás csapatát nemrégiben felkarolta a Hammers Esports.

Amerikai álom: új egyesületnél folytatják tomzeY-ék!

A Hammers Esports leigazolta a The Chavs Overwatch-csapatát, benne a magyar játékossal.

TomzeY-ék hamarosan ténylegesen is Kaliforniába költöznek, ezzel párhuzamosan pedig nevet is változtatnak, kiderült ugyanis, hogy a Hammers Esports mögé beállt a TCL Chinese Theatre, melyet a többmilliárd dollár értékű elektronikai cég, a kínai TCL Corporation pénzel.

Az újonnan létrejövő Hollywood Hammers otthona a Hollywood Boulevardon található aréna lesz, névben és központban is abszolút helyi csapat jön tehát létre Los Angeles-ben.

"Az e-sportvilág megérdemli, hogy a globális szurkolók mellett meglegyen a helyi rajongótábor, hasonlóan az olyan sportokhoz, mint a kosárlabda, a futball vagy a baseball, ahol szintén erős a kötelék a rajongókkal az USA nagyvárosaiban. Most itt van Los Angeles legújabb csapata, melyet követhetnek és támogathatnak" - mondta a TCL Chinese Theatre vezérigazgatója, Robert K. Laity.

Ami miatt különösen izgalmas a történet, hogy Los Angeles, mint központ és az erőteljes támogató akár az Overwatch League-részvételre is esélyessé teheti tomzeY-ékat. Az anyacég bevétele a legutóbbi üzleti évben 16 milliárd dollár volt, így a komoly összegek ellenére sem kizárt, hogy harcba szállnak majd a los angeles-i Overwatch League spotért. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket!

TomzeY-t nemrégiben egy podcast keretein belül szólaltattuk meg amerikai útja előtt, melyben ő is elárulta, hogy valóban az Overwatch League a cél.

PODCAST: Már az amerikai álmot éli az első magyar profi Overwatch játékos

Bordás Tamás, Tomzey Los Angelesben folytatja Overwatch karrierjét. Erről, illetve a Blizzard üzletpolitikájáról, és az Overwatch League-ről beszélgettünk vele!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!