VIDEÓ: Deadfox triplái és wallbang-je is kellettek a HellRaisers Pro League-ben maradásához!

Nagyon gyenge cbble után lemosták a BIG-et, még egy epic wallbang is belefért Deadfox-tól!

A PENTA utáni sima 2-0-t követően egyetlen meccs választotta el Deadfoxékat attól, hogy kivívják az ESL Pro League-ben való bennmaradást. Ehhez a szintén német BIG volt az ellenfél, az év elején alakult szervezet gyors hírnevet szerzett magának, többek között azzal, hogy mind online, mind LAN-on kiemelkedő eredményeket értek el, így jött például az EPL kvalifikációs torna is.

Jól indult pedig Cobblestone is a HellRaisersnek, ANGE1 mindjárt egy 4K-val melegített rá a Bo3-as összecsapásra. Azonnal válaszolt egy force-szal a BIG, 3-2-ig fej-fej mellett haladtak a csapatok. Aztán elhúzott a HellRaisers, bőven 5-6 körös különbséget is kialakíthatott volna az első félidőben, de végül 9-6-tal fordultak a gárdák. Az oldalcsere jót tett a németeknek, akik brutális 2. félidőt produkáltak, összesítésben 10-1-el konkrétan lemosták a HellRaiserst a pályáról. 

0-1-ről kellett tehát fordítani a Deadfoxéknak, de elég izzasztó helyzetbe kerültek, mert a BIG ott folytatta, ahol kábelen abbahagyta és összelőttek maguknak egy gyors, 7-1-es vezetést Overpasson. Itt ébredt fel a HR, hogy ho-hó, lehet, hogy baj lesz, és elkezdtek játszani, majd - többek között Zero - remek megmozdulásainak köszönhetően visszajöttek a meccsbe, 9-6-os BIG vezetéssel fordultak a csapatok.

Itt aztán jött egy jó egyórás szünet, ugyanis Bondikot ledobta a szerver, ami miatt újra kellett volna játszani a kört, de meghalt az eBOT, az ESL pedig távolról se volt a helyzet magaslatán, komoly erőfeszítésükbe került találni valakit, aki meg tudta oldani a problémát. 9 köre volt a BIG-nek a félidőben és a meccs végén is, a HellRaisers ugyanis felmosta velük a padlót, volt itt Deadfox tripla, minden.

Jött az utolsó map, ami pedig a HR magyarjáról, Bencéről szólt, aki ellentmondást nem tűrő stílusban lőtte a BIG játékosokat, többek között egy ilyen EPIC wallbanggel, a kommentátorok reakciója priceless! DF + 16-ba végzett, 22 kill mellé mindössze 6 alkalommal halt meg a végül 16-2-re végződő mapon, de az egész csapat nagyot ment, esélye se volt a német-szerb gárdának.

Ezzel biztossá vált, hogy a HellRaisers a 6. évadban is az ESL Pro League-ben szerepel majd. A nap másik meccsén a PENTA óriási meglepetésre nagyon sima 2-0-val ütötte ki a Virtus.pro-t, akik így ismét kiestek, erről hamarosan külön cikkben számolunk be.

A HR - BIG és HR - PENTA összecsapást itt tudjátok visszanézni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!