Vasárnap menjen mindenki templomba: Már PBE-n a Yasuo nerf

Vasárnap menjen mindenki templomba: Már PBE-n a Yasuo nerf

De Zyra se ússza meg a mínuszolást.

Mind Yasuo, mind Zyra abban a legjobbak, hogy könyörtelenül tudják uralni az ösvényüket, ebben rejlik a valódi erejük. A legfrissebb PBE frissítés azonban alaposan visszavágja e két hős néhány képességét, lássuk is, mi fog változni!

Yasuo

Annak ellenére, hogy Yasuo amúgy közelharci karakter, az ultramobilis E képessége miatt képes úgy ide-oda cikázni az ösvényen, mintha távolsági karakter lenne. Tegyük hozzá a gyorsan stackelhető Q-ját, amivel pillanatok alatt el tudja takarítani a minionokat, na meg persze téged is, ha nem vigyázol. Nos, nem meglepő módon ez a két képesség lesz lepucolva.

A stackelt Q az eddigi 10 másodperc helyett már 6 másodperc után eltűnik, ha nem használod fel, ennek értelmében pedig sokkal gyorsabban kell jól helyezkednie a Yasuo maineknek, ha az ultijukat akarják előkészíteni. Az E töltési idejét pedig megnövelik a játék korai szakaszában, csak a kimaxolt skill lesz ugyanannyi CD-n, mint most, a többi mind nőni fog. LvL 1-en egy teljes másodperc lesz, mire újból használhatod az E-t (most ez 0,5 másodperc). 

Addig is, álljon itt a világ egyik legjobb Yasuo-jának montázsa:

Zyra

A legidegesítőbb dolog Zyrában az apró növényei (tudom, OTP Zyra vagyok). Kicsit okosabb mozgással egy óvatlan pillanatban akár 4-5-6 plantet is ráuszíthatsz a gankelő jungler + bot trióra, ha némileg AP-re építed (mi másra lol), meg mondjuk van egy Rylai-od is hozzá, akkor kb elfutni se lehet előle és még lelőni se könnyű azt a sok-rohadt-kis-zöldséget. Ezen variál most a Riot, egyrészt felezi a seedek életerejét (4-ről 2-re), másrészt a W se fog már passzívba HP-t adni nekik, annyi változás lesz, hogy gyorsabban fognak termelődni. Egyedül az ultija fog segíteni a kis növényeknek, szóval sokkal okosabban kell leburst-ölni az ellenfeleket, nem lehet csak úgy random szórni majd a kis palántákat.

Mit szóltok ezekhez a tervezett változásokhoz?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!