Tánc, új skinek, új pályák - ízelítő az új Overwatch jutalmakból

Videó a jövő héten induló eseményhez kapcsolódó újdonságokról.

Közeleg az Overwatch első születésnapja, az egyéves évforduló alkalmából pedig újabb eventet kapunk: az Overwatch Anniversary három héten keresztül, május 23. és június 12. között zajlik majd.

A bejelentés óta a Blizzard folyamatosan szállítja a különféle teaser-videókat. Lássuk, mi mindenre derült fény eddig! Egészen biztosan kapunk három új Arena pályát: ezek kisebb méretű mapek lesznek, melyeket az 1v1 és 3v3 játékmódokban használhatunk majd az Ecopoint: Antarcticához hasonlóan. A bemutatott pályák már meglévő helyszínekhez (Dorado, Eichenwalde, Temple of Anubis) kapcsolódnak.

Nem maradnak el természetesen az új skinek sem. Az alábbi rövid videóban Soldier: 76, Zarya, Pharah és Bastion egy-egy új öltözékére vethettek egy rövid pillantást.

Az egyik legkülönlegesebb újítás az újfajta emote-ok, a táncmozdulatok bevezetése lesz. Így BM-ezhetsz majd a lelőtt ellenfelek hullái felett Sombrával, Lucióval, Symmetrával és Zenyattával.

Végül, de cseppet sem utolsó sorban pár új voice line-t is tudunk mutatni: az alábbi videóban Winston, Solider: 76, Symmetra, Reinhardt, McCree, Roadhog és Lucio egy-egy új beszólását hallgathatjátok meg.

A következő napokban bizonyára még több mindent megtudunk majd a közelgő eventről, így érdemes lesz figyelni a hírfolyamot!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!