A Blizzard titkol valamit az új pályák kapcsán

A Blizzard titkol valamit az új pályák kapcsán

Alighanem egy új játékmódot is kapunk az Overwatch Anniversary kapcsán.

A reggeli órákban már olvashattatok a közelgő Overwatch-esemény, a játék megjelenésének első évfordulóját ünneplő Overwatch Anniversary újdonságairól, melyek alaposan megmozgatták a játékosok fantáziáját.

Tánc, új skinek, új pályák - ízelítő az új Overwatch jutalmakból

Videó a jövő héten induló eseményhez kapcsolódó újdonságokról.

Különösen igaz ez a három új pályára, melyeket Arenáknak nevez a Blizzard, akárcsak az Ecopoint: Antarcticát. Elsőre úgy tűnhet, hogy ezek újabb 1v1 és 3v3 mapek lesznek, ám a Blizzard elég sejtelmesen fogalmazott velük kapcsolatosan.

"Az Arenák az Antarcticához hasonló kisebb pályák, 1v1-re, 3v3-ra vagy valami másra használhatók az Arcade módban" - írta Dave Adams pályadizájner a hivatalos fórumon.

A játékosok rögtön nyomozásba is kezdtek, és találtak néhány eddig még fel nem használt hangfájlt, melyek jó eséllyel az új Arénákra utalnak. Athena "Kihívót" és "Gladiátort" említ bennük, Reinhardt, Winston és Soldier: 76 pedig valamiféle kincsről van felszerelésről beszélnek.

Nagyon úgy tűnik, hogy valamiféle új játékmódot rejteget a Blizzard, ám a pontos részletek még nem ismertek. Az eseményig azonban alig pár nap van már csak hátra (május 23-án indul), így pár napon belül kiderül az igazság.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!