5 titok az Overwatch support hőseiről

Az Overwatch-csapat feje, Jeff Kaplan megosztott velünk néhány érdekességet.

Az Overwatch-csapat feje, Jeff Kaplan nemrégiben az IGN-nél vendégszerepelt, ahol elárult néhány érdekességet a játék support karaktereiről. Többnyire olyan titkokról van szó, melyek a játék korai tervezésénél merültek fel, azóta azonban megváltoztatták őket - lássuk, mi mindent tudtunk meg Ana, Mercy, Lucio, Symmetra és Zenyatta kapcsán!

Ana

Eredetileg The Alchemist lett volna a karakter neve. A szerepe is némileg más volt, hiszen egy hagyományos mesterlövésznek indult, ám nem akartak közvetlen konkurenciát teremteni vele Widowmakernek, ezért végül gyógyító snipert csináltak belőle.

Mercy

Mercy eredetileg Pharah neve volt a fejlesztés korai szakaszában, aki később Rocked Dude, majd Rocket Queen munkanéven futott, mielőtt Pharah lett volna belőle. Míg a mostani Mercy kezdetben Angelica névre hallgatott - ezt végül a valódi nevéhez (Angela Ziegler) használták fel.

Lucio

Lucio teljesen más ultimate képességgel rendelkezett eredetileg: belassította az időt az összes többi karakter számára, így az őt irányító játékos sokkal gyorsabban mozoghatott. Úgy érezték azonban, hogy ez túlságosan játékélmény-romboló a többi játékos számára, ezért végül elvetették az ötletet. A képesség a fenti videóban is látható!

Symmetra

Kezdetben jóval komplexebb volt az ultimate képessége, a Teleporternek ugyanis a bejáratát is le kellett rakni, nem csak a kijáratát. Ez sokkal többfajta lehetőséget tartogatott ugyan, mégsem voltak vele teljesen elégedettek, a játékosok ugyanis nem mindig találták meg a teleport bejáratát, így végül egyszerűsítették a működését.

Zenyatta

Zenyatta neve eredetileg Cyber Monk volt. Ő volt a második healer, akit megterveztek, méghozzá azzal a céllal, hogy a flankelő és folyamatosan mozgó karakterek (mint Tracer vagy Winston) számára is legyen egy gyógyító, hiszen ők olyan területekre merészkedhetnek, ahova Mercy már nem igazán mehet.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!