Jeff Kaplan a tankokról is elárult néhány érdekességet

Jeff Kaplan a tankokról is elárult néhány érdekességet

A support karakterek után most jöjjön 6 titok a tank hősökről.

Az IGN egy új videós sorozatot indított nemrégiben az Overwatch kapcsán, melyben a fejlesztőcsapat feje, Jeff Kaplan mesél nekünk különféle érdekességeket a karakterek kapcsán. Az első felvonásban a support hősökről, Anáról, Mercy-ről, Lucióról, Symmetráról és Zenyattáról tudhattunk meg néhány kisebb-nagyobb titkot.

5 titok az Overwatch support hőseiről

Az Overwatch-csapat feje, Jeff Kaplan megosztott velünk néhány érdekességet.

Most megérkezett a videósorozat második része is, amely ezúttal a Tank hősökre fókuszál: lássuk, milyen érdekességeket tartogatott Kaplan D.Va, Orisa, Reinhardt, Roadhog, Zarya és Winston kapcsán.

D.Va

A legviccesebb (és legszomorúbb) megközelítést talán itt hallhattunk, Kaplan ugyanis elmondta, hogy D.Va az a hős, akivel a legtöbb nyűg van a bugok miatt. Ez elmondása szerint azért van, mert lényegében két karakter egyben a mech miatt, így minden egyes patch-nél sok megoldandó probléma vár a fejlesztőcsapatra.

Orisa

Amikor először tesztelték, akkor Jeff Goodman dizájnernek egy olyan kinézetre volt szüksége, ami kellően eltér a többi karaktertől, ezért fogta Zarya Gothic skinjét és a kezébe adták Bastion fegyverét. Ez volt Orisa első változata.

Reinhardt

Reinhardtnak is van némi köze Orisához, pontosabban az ő eredettörténetéhez, kezdetben ugyanis az volt az elképzelés, hogy Numbaniból fog származni - az egyik korai látványterven is egy ilyen dizájn szerepel. Végül azonban jött Wilhelm bácsi.

Roadhog

Roadhog egy "Junkers" névre hallgató látványterv alapján született, ami nem is az Overwatch-hoz készült, hanem egy teljesen másik játékhoz. Végül felhasználták, mert szerették volna megmutatni, hogy az Overwatch-ban tényleg bármilyen hős szerepelhet.

Zarya

A hős alapötlete az alábbi gondolatból született: miért van az, hogy a videojátékokban a női karakterek szinte mind ugyanúgy néznek ki? Úgy jutottak el az erős, súlyemelő hőshöz, aki szembemegy a sztereotípiákkal.

Winston

Winston tipikus példája annak, hogy szeretik feszegetni a határokat. Már önmagában a dizájn meglepő volt, ám amikor Winston tervezője előjött azzal, hogy ez egy olyan majom, amelyik beszél és a holdról jött, még inkább furán néztek Kaplanék. De bejött nekik a rendkívül eredeti ötlet, így rögtön ráugrottak.

A sorozat következő részében a Defense hősökról tudhatunk majd meg néhány érdekességet!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!