CS:GO helyett Overwatch: itt az ideje, hogy megmutassa magát a közösség!

CS:GO helyett Overwatch: itt az ideje, hogy megmutassa magát a közösség!

A Lenovo Legion Kupa pécsi állomásán ezúttal az Overwatch jut szerephez.

Budapesten, Debrecenben és Pécsett a CS:GO-é és a League of Legends-é volt a főszerep a PlayIT keretein belül megrendezett Lenovo Legion Kupán, a következő állomáson azonban már változik a helyzet, hiszen az Overwatch is bejön a képbe.

A június 11-i, szegedi rendezvényen a LoL mellett most először az Overwatch is szerephez jut, a verseny pedig teljesen nyílt, így ha érzitek magatokban az erőt, akkor már regisztrálhattok is az online selejtezőre. A kvalifikációs verseny két legjobb csapata fog összecsapni az élő döntőben a szegedi PlayIT-en.

A közelgő verseny alkalmából megkerestük a szervező The War Room csapatát, akiket arról kérdeztünk, mi az oka a cserének, illetve hogy a Lenovo hozta-e meg a döntést. Gáspár József projektmenedzser így nyilatkozott nekünk:

"A csere szó szerintem itt erős, hiszen három alkalommal is a PlayIT naptárában látható 5 állomásból CS:GO került megrendezésre és remek meccseket láthattunk. Inkább azt mondanám, hogy komoly lehetőségeket rejt az Overwatch is, ahol jelenleg a nemzetközi mezőny is könnyebben elérhető, mint más játékokban. Ez egyben egyedi lehetőséget is kínál a hazai közösség fejlődésére, valamint egy újabb színvonalas eSport esemény megrendezésére. Alapvetően a Lenovo Magyarország is nyitott volt az új játék beiktatásának megvitatására, aminek eredménye, hogy a szegedi és a budapesti állomáson is ez a játék teszi teljessé a LoL mellett a műsort."

"Minden a kupával kapcsolatos kérdésben a Lenovo marketinges munkatársai hozzák a döntéseket. A szervező vagy szakértő csapatok, mint amilyen a The War Room gárdája is, folyamatos információcserével segítik az ő munkájukat."

A regisztráció tehát már megnyílt: ha szeretnéd megmutatni magad és a csapatodat, akkor jelentkezz a június 3-án esedékes online selejtezőre!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!