TomzeY-ékat is meghívták a nyár első nagy Overwatch versenyére

A selejtezőkön nem jött össze a kijutás, végül mégis ott lesz a Hammers a TakeTV offline tornáján.

Elég balszerencsésen alakultak tomzeY és a Hammers Esports számára a hónap első felében az Overwatch TaKeOver 2 torna selejtezői, hiszen a magyar játékos és csapata mindkétszer a döntőben vérzett el, egyszer az ex-Cyclone, egyszer pedig a Movistar Riders ellenében.

Hiába a két döntő és az EMP, nem lett meg a továbbjutás tomzeY-éknak

A magyar Overwatch játékosnak és csapatának nem jött össze a kvalifikáció a TakeOver 2 tornára.

Úgy tűnt tehát, hogy a Hammers nem lesz ott a nyár első nagy Overwatch versenyén a TakeTV stúdiójában, a németországi Krefeldben, nemrégiben azonban remek hírek érkeztek, kiderült ugyanis, hogy tomzeY-ék is helyet kaptak a meghívottak listáján.

A selejtezőket megnyerő két említett csapat, illetve a Hammers Esports mellett a Cloud9, a Misfits, a Ninjas in Pyjamas és a Rogue helye biztos még az 50 ezer dollár összdíjazású versenyen. Az utolsó meghívott csapat kilétét a napokban fogják felfedni.

Utazásban egyébként nem lesz hiány mostanában tomzeY számára, hiszen a magyar játékos és csapata Hollywoodba helyezi át a székhelyét, ahol Hollywood Hammers néven fogják folytatni. A rájuk váró lehetőségekről is beszélgettünk nemrég Tamással legutóbbi podcastünkben.

PODCAST: Már az amerikai álmot éli az első magyar profi Overwatch játékos

Bordás Tamás, Tomzey Los Angelesben folytatja Overwatch karrierjét. Erről, illetve a Blizzard üzletpolitikájáról, és az Overwatch League-ről beszélgettünk vele!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!