Két győzelemmel tovább lőheti magát a Sensei a SEC rájátszásába

Két győzelemmel tovább lőheti magát a Sensei a SEC rájátszásába

Két BO3 mérkőzés vár ma FLASH-re és csapatára, és ha mindkettőt nyerik, akkor a nemzetközi rájátszásban folytathatják a délkelet-európai Bajnokságot!

Ma este kiderül, hogy a Sensei Esports magyarokból álló ötöse tovább lövi-e magát a Délkelet-európai Bajnokság nemzetközi rájátszásába! Azonnal a szófiai döntőben érezhették volna magukat a srácok, ha a csoportelsőséget megszerzik, ám ez már régóta nem opció. Az online rájátszásból még bőven kijuthatnak az offline döntőbe, ám ehhez először a csoport top4-ben kell végezniük. Mindehhez 18 órától a szerb RESISTANCE-t kell megverni, akiknek jelenleg 2 győzelmük és 3 vereségük van. A magyarok aránya pont fordított, 3 győzelem és 2 vereség. Az eddig lejátszott mérkőzésekből nehéz lenne megítélni az összecsapásuk végkimenetelét: a bolgár TTFU ellen a szerbek 2-1-re nyertek, míg nekünk 2-0 lett, bár az is igaz, hogy mindkét pályát hosszabbításban döntöttük el, így előreláthatóan ez egy szoros, kiélezett mérkőzésnek ígérkezik.

21 órától pedig a görög Shanghai Emperors-szal néznek szembe, akiknek eddig finoman szóval sem ment jól a játék. 1 győzelemmel és 5 vereséggel várják a magyarokat, így ezt a mérkőzést a Sensei Esports-nak kötelezően meg kell nyernie, hogy a jelenlegi továbbjutó helyüket megőrizzék! A fiúknak nagy szükségük lesz ma a jó formájukra, illetve a hazai szurkolók szeretetére, hogy sikerélménnyel zárják a napot, és a tudattal, hogy eggyel közelebb vannak az offline döntőhöz! 

Az első meccset angolul követhetitek majd itt, 18 órától itt szurkolhattok a Sensei-nek:

Magyarul pedig 21 órától erre:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!