Akár még Dragon Lore is eshet: minden, amit az új Operation-ről tudnod kell!

Akár még Dragon Lore is eshet: minden, amit az új Operation-ről tudnod kell!

Új játékmódok, új pályák és rengetek új skin: Itt az Operation: Hydra!

Új pályák, új játékmódok: ejj, de régen várt már mindenki erre! Nagyon csinos aloldalt és végtelenül sok újdonságot rejt a közel másfél év után megjelent új Operation, a Hydra, nézzük, mire számíthatunk!

Új játékmódok

Wingman (Szárnysegéd): Nem vagytok meg öten? Nem para, hozd a legeslegjobb haverodat és mutassátok meg 2v2-ben egy rendes Bo16 keretében, hogy ti vagytok a jobbak! Egyetlen plant site, óriási feszültség: ne hagyd cserben a bajtársad!

Weapons expert (Fegyverszakértő): Mennyire vágod a fegyvereket? Na most meglátjuk: játszd úgy a meccseket, hogy egy fegyvert csak egyetlen egyszer vehetsz meg: ha elbuktad, többször nem használhatod újra! Új stratégiák, a végére pedig csak a revkó marad! :D

War Games (Háborús játékok): Végtelenül sok új és egyedi játékmód vár rád, mutatjuk!

  • The Fyling Scoutsman: A közösségi szavazás alapján, ez a háborús játék leviszi a gravitációt és fel a célzási képességet! A kezedben csak egy SSG08, egy kés és a reflexeid: ugorj a pálya egyik végéből a másikba, miközben szétlövöd az ellenfelet!
  • Hunters - Gatherers: minden gyilkosság dögcédulát dob, ezeket kell összegyűjteni! Dolgozz össze a csapatoddal és szerezzetek minél többet!
  • Heavy Assault Unit: Sima bomba hatástalanítós körök egy új, speciális páncéllal, amitől olyan leszel, mint egy terminátor!
  • Headshots only: Csak a fejlövés számít! ScreaM ezt imádni fogja, jöhetnek a one tap-ek!
  • Stab Stab Zap: Csak a késed és egy spéci újratöltődő Zeust kapsz (na meg persze gránátot, amennyi a csövön kifér), most meglátjuk, hogy mennyire vagy jó közelharcban!
  • Trigger Discipline: ne pazarold a golyóidat, ha nem találod el az ellenfeled, te fogsz sebződni!

Új Operation pályák

Már jó ideje kiszivárogtak a Hydra pályák, korábban be is számoltunk róla videókkal együtt! Itt van a teljes lista:

Kiszivárogtak az új Operation pályái - videó!

5 új CS:GO pálya kerül a játék vérkeringésébe, megvan a megjelenés dátuma is!

  • Lite: A terroristák megtámadtak egy olajfinomítót Amerikában. Állítsd meg őket, mielőtt az olajárak az egekbe szöknek.
  • Insertion: A CT csapatnak a spawn ponton 4 lehetőség közül kell választani, honnan akarják támadni a kunyhót, és megmenteni a túszt. A terroristáknak fel kell készülniük, hisz minden irányból érkezhet a támadás
  • Austria: A frissen esett hó nyugalmat áraszt, kivéve ha a terroristák letapossák, hogy megtámadjanak egy nyugodt kis falut Ausztriában.
  • Agency: Egy év alatt az Underhill and Murphy irodája otthonává vált a gazdag ügyfeleknek, modern művészetnek, és persze a túszmentéses feladatoknak.
  • Shipped: Kalózok eltulajdonítottak egy hajót, hogy elsüllyesszék mielőtt biztonságba kiköthetne.
  • Thrill: Terroristák támadták meg a Wundergarten vidámparkot, hogy egy vérfagyasztó hullámvasúti menetből, gyilkos kört csináljanak.
  • Black Gold: Szűk, gyors lefolyású pálya, 3 fő csapással. A Black Gold az egyik top off-shore olajfúró!

Operation: Hydra

Mit kapsz az All Access passzal, 6$-ért (kb. 1700 Ft)

  • Op. Hydra coin: Az Operation Hydra érdemérem bárhol megjelenhet, ahol az avatarod is ott van. Szerezz csillagokat küldetések teljesítésével, vagy vegyél részt a Hydra eseményeken, hogy az érmed Bronzról, ezüstre, aranyra, vagy egy egészen új, DIAMOND SZINTRE emeld!
  • Operation Hydra journal: A Operation Hydra naplód elmesél rólad mindet a bevetés ideje alatt. Csak te láthatod, benne a kompetitív statisztikáiddal, hozzáféréssel a Guardian küldetésekhez, és még a barátaiddal is versenghetsz a ranglistán.
  • Guardian kampány: Álljatok össze egy barátoddal, hogy megvédjétek a világot a Phoenix-től, ebben az új kooperatív küldetés sorozatban. Játszd végig a kampányt a saját tempódban és szerezz Védelmező tapasztalati pontokat!
  • Op. Hydra láda: Az Operation Hydra láda, ahogy már megszokhattuk, közösség által készített skinekkel érkezik, a ritka tárgy pedig most is a kesztyűk lesznek. Gyűjtsd a ládákat a Hydra események által - MINDEN csillag, amit elérsz, garantált ládát jelent!

Kérdések, amik felmerülhetnek benned az új OP kapcsán:

  1. Hogyan vehetsz részt: 18 héten keresztül, egészen szeptemberig ingyenesen játszhatsz az Operationnel, de a fizetős OP: Hydra All-Access passzal még egy csomó extrát is kapsz hozzá.
  2. Hogy fejlesztheted a Hydra érmédet: Operation csillagokkal. Bronzból Silverbe 5, Aranyba 18, Gyémántba 25 csillag kell.
  3. Hogyan szerezhetsz Operation csillagokat: Guardian küldetések teljesítésével, vagy Hydra Eventeken való részvétellel. 2000 Guardian XP után jár egy csillag (max 7) és 2000 Event XP után szintén egy (max 18)
  4. De mik azok a Hydra Eventek? Minden héten különböző, egyedi játékmódú események a játékon belül, ezek a fentebb leírt Wingman, Weapons Expert és War Games módok.
  5. Hogyan játszhatok Guardian küldetést: Ehhez All-Access pass kell vagy neked, vagy egy barátodnak. Ahogy egy missziót megcsinálsz, új unlockolod a következőt. A küldetéseket újrajátszhatod bármikor.
  6. Hogyan szerezhetsz ládát: Amikor összegyűlik annyi Event XP-d, hogy egy Operation csillagot kapj, egy tárgyat fogsz kapni, ami vagy egy Operation fegyver, vagy egy Hydra láda. Amikor pedig Guardian XP-t kapsz és abból gyűlik össze egy csillag, akkor is kapsz egy fegyvert.

A bevetés alatt kapott skinek a következő gyüjteményekből eshetnek: Cache, Overpass, Gods and Monsters, The Rising Sun, Chop Shop és Cobblestone, ami azt jelenti, hogy újra itt a lehetőség, imádkozhatunk a Dragon Lore droppért! Összesen 16 fegyverkinézet és 9 láda szerezhető az új Operation-nel!

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!