Változik az eredményjelző, ikonok, rúnák mesterségek és még sok minden más

Változik az eredményjelző, ikonok, rúnák mesterségek és még sok minden más

Több minden változik a közeljövőben, játékon belül kijelzők, ikonok, rúnák stb. nem csak a kliens újul meg ezek szerint hanem minden, ami köré épül.

Több minden változik a közeljövőben, játékon belül kijelzők, ikonok, rúnák stb. nem csak a kliens újul meg ezek szerint, hanem minden, ami köré épül, a legutóbbi Riot közlemény szerint a fórumokon. 

Eredményjelző

Egészen a 7.11-es patch-ig a játékosok által idézett lények farmként jelentek meg, vagyis ha leütöttünk egy Illaoi csápot, egy Malzahar lényt az számított. Ez azt eredményezte, hogy egyes meccseken a farmolt minionok száma eltorzult és magasabbat mutatott, mint kellene, ami a statisztikáknál és persze a játék végén kapott értékelésben is fontos lehet. Nehéz felvenni a versenyt pl. egy ADC-vel, aki a minionok mellett folyamatosan Malza lényeit is leszedi. Mostantól tehát ez megváltozik és a továbbiakban az Illaoi csápok, Heimerdinger tornyok, Shaco dobozok, Zyra növények, Yorick ghoulok és Malzahar voidling-ek nem számítanak már farmnak.

Animációk

Kijavították Renektonnál azt, amit Rivennek lehet. Nem tudta megszakítani többé az animációit, ezzel is gyorsítva a sebzéskiosztását. Ha ész nélkül nyomkodtuk őket, nem megszakították egymást a képességek, hanem szépen sorba álltak és egyik a másik után ment teljesen végbe. A 7.9-es patchben bemutatott változásokat visszavonják, úgy tűnik mégiscsak kellett neki az a plusz sebzés, ami ebben volt elrejtve.

Ikonok

Nem nehéz elképzelni, hogy 2009 óta elég sok ikon, legyen az idézői, egy tárgyé, vagy esetleg egyes képességeké, eléggé elavult már. A játék kiadásának lassan már 8 éve és pár dolog továbbra is ugyanúgy néz ki, mint eredetileg. Ilyen például a Guardian Angel, vagy az Abyssal Scepter, csak hogy egy-két példát mondjunk, de lehetne említeni akár Nunu képességeinek képét is. Ezeket idővel mind frissíteni és újítani szeretnék, hogy jobban passzoljanak az újakhoz. Sőt, a közönséget is megkérdezik majd, hogy mely dolgok lehetnek fontosabbak számukra, magyarán mivel kezdjék előbb. Ha szeretnél te is beleszólni a sorrendbe, azt itt megteheted.

Rúnák és mesterségek

Ezekkel valamikor az év későbbi felében szeretnének foglalkozni és nagy változások várhatóak. Egyrészt szeretnék kicsit leegyszerűsíteni a meccs előtti teendőket, hogy ezek beállításával ne kelljen annyi időt eltölteni. Egyelőre nem sokat árultak el, de annyit elmondtak, hogy nemsokára ezzel kapcsolatosan is lesz egy bejelentésük. Ezeken kívül a teljes meccset megelőző szakaszt átvizsgálják és ennek is az idejét megpróbálják lenyírni kicsit, hogy ne legyen akár 5-10 perc mire bejutunk egy draft típusú játékba, feltételezve, ha senki nem dodge-ol.

A mesterségeket és rúnákat leszámítva a többi változást az előreláthatólag pár héten belül érkező következő patchben kaphatjuk meg. Magát a játékmenetet talán annyira nem érintik, hacsak nem Renektonnal játszunk, ezek inkább a játék életvitelét hivatottak javítani.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!