Új támogatóra talált a mousesports csapata a Dr Pepperben

Új támogatóra talált a mousesports csapata a Dr Pepperben

A két cég együtt szeretne tenni a német e-sport közösség fellendítéséért.

Mindig jó látni, ha egy nemzetközileg is elismert, sikeres brand áll be egy-egy e-sport rendezvény vagy csapat mögé, hiszen ebből is látszik hogyan terjeszkedik az ipar. Ezúttal a Dr Pepper tett újabb lépést az e-sport ringben, ahol a német mousesports csapatát támogatják majd "a meleg nyári napokon és azon túl".

A német szociáldemokraták e-sporttal kampányolnak

Az SDP már e-sporttal is kampányol.

Németországban mostanság egyre jobb helyzetbe kerül az e-sport, hiszen a multinacionális cégek mellett már a politika is foglalkozik vele. Éppen ezért nem meglepő, hogy újabb cégek szeretnének nagyobb szeletet hasítani maguknak az egyre gyorsabban növekedő tortából az országban.

A Dr Pepper több, mint öt éve támogat különböző kisebb-nagyobb e-sport rendezvényeket Németországban és most úgy érezték, hogy eljött az ideje valami nagyobba is belecsapni. Ennek az elhatározásnak az eredménye lett az, hogy a mousesports csapatát kezdték támogatni, akik szintén egy német szervezet és több játékban is képviselik magukat igen szép eredményekkel.

A mousesports ügyvezető igazgatója, Cengiz Tüylü a következőket mondta a megállapodásról:

A Dr Pepper Németország több mint öt éve támogatja a versenyszerű videojátékot, rendeztek több versenyt is League of Legends, Dota 2 és Hearthstone játékokban Dr Pepper Allstar Tournamentset név alatt. A Dr Pepper többször is bizonyította, hogy komolyan érdeklődnek az e-sport közösség iránt és igen büszkévé tesz minket, hogy mi lehetünk az első német csapat akikkel együtt dolgoznak ezen. Ez egy rendkívüli nyár kezdetét jelenti és boldogak vagyunk, hogy a Dr Pepper itt van velünk ezen az úton hogy a sok játék mellett ihassunk valami remeket is!


Forrás: mousesports

Az üzlet részeként a Dr Pepper mint kiemelt támogató jelenik meg a mousesports csapatánál, ez pedig hatással lesz a csapat mezeire is, melyeket először a jövőheti ESL Pro League döntőben, Dallasban láthatunk majd. Emellett fontosnak tartják, hogy ne csak a játékosokat, de a közösséget is támogassák, ezért a következő hetekben, hónapokban sok színes programot és nyereményjátékot ígérnek a közösségi oldalakon.

Sven Markschläger, a Dr Pepper képviselője a következőket tette hozzá:

A versenyszerű videojátékok hatalmasat nőttek népszerűségben. Ez egy váltás a szórakozásban és a kultúrában. A Dr Pepper Németország büszke, hogy a mousesportsszal köthet megállapodást és velük együtt tehetik meg a következő lépést a közösségben, melynek a Dr Pepper hosszú évek óta részese.

Ráadásul ezzel együtt az is bejelentésre kerül, hogy idén első alkalommal CS:GO-ban is megrendezik a Dr Pepper Allstar Tournamentset, mely újabb lehetőséget jelenthet a német e-sport közösségnek, valamint a cég szponzorálja majd az ESL ONE Kölnt is, tehát elmondhatjuk, hogy igen mélyen benne van már a cég a német e-sportban.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.