Még hogy nincs semmi közös egy mágusban, egy harcosban és egy pókban! - videó

Még hogy nincs semmi közös egy mágusban, egy harcosban és egy pókban! - videó

Újabb érdekes bugot talált az ilyen videókról elhíresült Vandiril, ezúttal Ryze és Pantheon ultija együtt, valamint Elise felemelkedése adott megkérdőjelezhető szituációkat.

Ahogy azt már megszokhattuk, néha érdekes bugok maradnak bent a játékban, ezúttal sem volt ez másképp. Amire igazán kíváncsiak lennénk, hogy hogyan találja ki ezeket Vandiril, mert egy-kettőt mindenki talál, de ő ezt folyamatosan tudja produkálni patch-től és szezontól függetlenül.

Legújabban Ryze ultiját vizsgálta meg és furcsa együttműködéseket talált vele Pantheon-nal és Elise-el. Utóbbi talán nem annyira gamebreaking, maximum annyiban tud segíteni Elise-nek, hogy messzebbre tudjon menekülni, igaz akár kezdeményezésre is használható, ez viszont kisebb meglepetésfaktorral rendelkezik.

Ami nagyobb gondot jelenthet az inkább a Pantheon végső képessége. Mint az ismeretes, ez egy viszonylag nagy channel idővel rendelkező ulti, mert akár a fél pályát át lehet vele ugrani és elég nagy hatóterülete is. Pontosan ezért egy elég nagy karika jelenik meg a pályán, ami jelzi érkezését. Igen ám, csak, hogy ha ezt párosítjuk egy Ryze ultival, ami önmagában is félelmetes lehet persze, de nem jelent azonnal területi lassítást. A kettőt együtt használva ezt a figyelmeztetést teljesen el lehet felejteni mert nem jelenik meg csak Ryze és rögtön utána az égből érkező Pantheon mindenféle figyelmeztetés nélkül.

Ez azért is furcsa mindkét esetben, mivel papíron mindkét karakter célozhatatlan, amíg a levegőben vannak, pont ezért olyan könnyű torony alatt gankelni Elise-el és ebből kifolyólag a Ryze ulti se kellene hatással legyen rájuk.

Minden bizonnyal a Riot javítani fogja ezt a hibát, most hogy fény derült rá. Ti milyen ehhez hasonló érdekes bugokat találtatok már a játékban, ami két hős interakciójából adódott?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!